Kitap İsimleriyle Cümleler

Eski forumumuzun şöyle güzel bir etkinliği vardı.

Burada da olmasın mı?

Hadi yazalım!

Başlıyorum:

Kör Saatçi olur mu?” dedim adama. Hiç seslenmedi. Sağırdı da belli ki. Birden “Evlat,” dedi. “Başka Görme Biçimleri de vardır.”

5 Beğeni

Karamazov Kardeşlere yemeğe giderken kumarbazların bulunduğu bir sokaktan geçiyorduk, ölümüne oyuna dalmıştı insancıklar, çıt çıkmıyordu. Beyaz gecelerden biriydi, mehtap, bulutları gümüşe boyuyordu. Gökyüzü boş bir sayfa gibiydi, sanki yeraltından notlar bu sayfaya yazılmak için rögar deliklerinden fışkıracaktı. Yanımızdan bir delikanlı geçmese, etrafı ecinniler sarmış sanacaktık. Ne budalalık! İyice geç oluyordu ya, ev sahibesi uyumadan eve varmayı umduk, yoksa ezilenler gibi kapıdan geri dönecek ve ziyaretimizi öteki bir güne bırakacaktık.

8 Beğeni

Bu İffetten yoksun, insanları etkilemek için “Şık” giyinen, oldukça Şıpsevdi ve şaşırtıcı derecede Utanmaz Adamla bir gezim esnasında tamamen Tesadüf eseri karşılaşmıştım. Ondan sonra da olay İki Hödüğün Seyahatine döndü. Kaderin Cilvesi, bir Deli Filozofla bir Cehennemliki aynı yola koydu.

4 Beğeni

@acimatriyarka @humanoidaktilo harikasınız. Ellerinize sağlık.

Taş Kapılar ağır ağır açılırken, yoğun bir sıcaklık dalgası, iki adamın soğuktan ifadesini yitirmiş yüzlerine çarptı. Genç olan yanındakine döndü.

“Bu Rüzgarın Adı ne, dede?”

Bilge Adamın Korkusu, yüreğinden gözlerine tırmanmıştı. Başını umutsuzca salladı.

“Rüzgar değil bu oğlum. Rüzgarların kokusu olmaz.”

3 Beğeni

Bir zamanlar Dünyanın Gözü diye bahsedilen yerde, kimilerinin Büyük Av zamanları dediği tarihi tam bilinmeyen bir çağda, Yenidendoğan Ejder ortaya çıkmadan önce, Gölge Yükseliyor iken bir şeyler oldu….

Göğün Ateşleri yeniden ve yeniden yeryüzünü kapladı. Kaos Lordu, atını tekrar çorak dünyaya sürdü. Başında bir Kılıçtan Taç ve gittiği yol, Hançer Yolu idi ve bunlar insanlığın en karanlık masallarıydı…

:rofl:

6 Beğeni