Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Telegram’dan takip ettiğim indirim sayfasında Amazon için indirim kodu paylaşıldı. Sizinle de paylaşayım. Belki işinize yarar. Bitmiş de olabilir deneyin isterseniz.

*Amazon Mobil Uygulamada İlk Siparişe Özel 500 TL’ye 200 TL İndirim Kodu
İndirim Kodu: ONUAL200

Kampanyalı ürünleri görüntülemek ve indirim kodunu hesabınıza eklemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.
https://publicis.link/ama-35901-76204

Amazon tarafından sağlandı.*

2 Beğeni

2 Beğeni

Amazon bile Türkiye piyasası ile baş edemedi :frowning:

1 Beğeni

Çünkü Türk insanı olarak tüketici hakları (hatta Amazon’un yarattığı ekstra haklar) ile şımarıklığı birbirine karıştırdık. Zaten adamlar 3 kuruşa hem bu alışveriş hizmetini hem de Prime Video’yu sunuyor, üzerine bir de bizim keyfi iadelerimiz, su istimallerimiz eklenince ister istemez adamlar da promosyon bütçesini düşürdü. Hatta bir ara forumda bunun da tartışmasını yaşamıştık. Adamlar bana o hakkı vermiş, alır kullanır iade ederim tarzı mıydı, böyle bir yaklaşım sergilenmişti. Biz mesela burada birbirimizi biliyoruz. Türkiye genelinde nasıl suistimaller, nasıl iadeler yapılıyor ben hayal bile edemiyorum. Ben zaten bizim ülkeden nasıl kâr ettiklerine zar zor akıl erdirirken artık bir de kampanya yapmış yapmamış çok takmıyorum.

++ indirim için bir kişinin açtığı 10 ayrı hesap durumları da var tabi. Hal böyle olunca kampanya ve promosyonlara ayrılan bütçe böyle böyle eriyor.

15 Beğeni

Amazon’da var şu an 300/100.

300/100 için kod nedir acaba?

Şöyle görünüyor. Belki herkese tanımlanmamıştır.

1 Beğeni

İletişim izni verenlere tanımladı bu kupon.

17 adet gönderi şu konuya taşındı: Yabancı Dildeki Kitapların Kampanyaları - İndirim Fırsatları

Bkm hafta sonu indirim kodu varmı arkadaşlar rica etsem kod gelen varsa paylaşırsa sevinirim.

Bu sefer suyunu çıkardı BKM.

1 Beğeni

Bence çok iyi en kötü çıkan yeni kitap 600 lira 6 7 kitap aldığında 5000 ediyor artık.

1 Beğeni

5000 çok ya. 2000-3000 falan tamamdı da. Demek ki millet alıyor suyunu çıkarmışlar hepten.

4 Beğeni

5 al 4 öde var. Ben Domingo dan istediklerimi aldım

görsel_2025-10-11_181124934

Amazon’da kitapların altında şöyle bir kampanya belirdi bende. Kontrol etmekte fayda var.

4 Beğeni

Flaneur Kadıköy dükkanında ve internet sitelerinde kendi kitaplarına %50 indirim var 20 Ekim’e kadar. Çok güzel çizgi romanlar çok sık göremeyeceğimiz bir indirim oranıyla satılıyor. Mağaza alışverişlerinde de güzel bir bez çanta hediye ediyorlar haberiniz olsun

6 Beğeni

Daha da düşmüş.

Amazondepo ikinci el 110 papel.

3 Beğeni

Ayıp ama. 98 aldık 88’e düşürmüşler. :sweat_smile: Bu arada ilk haber için teşekkürler.

2 Beğeni

10 Beğeni

2 saat falan sepet oluşturdum. :grin: Sonra düşünüp taşınıp almadım. Çehovları çok alasım vardı ama içindekiler listesini bulamadığım için ondan da vazgeçtim. Kalan arkadaşlara başarılar.

1 Beğeni