Telegram’dan takip ettiğim indirim sayfasında Amazon için indirim kodu paylaşıldı. Sizinle de paylaşayım. Belki işinize yarar. Bitmiş de olabilir deneyin isterseniz.
*Amazon Mobil Uygulamada İlk Siparişe Özel 500 TL’ye 200 TL İndirim Kodu
İndirim Kodu: ONUAL200
Çünkü Türk insanı olarak tüketici hakları (hatta Amazon’un yarattığı ekstra haklar) ile şımarıklığı birbirine karıştırdık. Zaten adamlar 3 kuruşa hem bu alışveriş hizmetini hem de Prime Video’yu sunuyor, üzerine bir de bizim keyfi iadelerimiz, su istimallerimiz eklenince ister istemez adamlar da promosyon bütçesini düşürdü. Hatta bir ara forumda bunun da tartışmasını yaşamıştık. Adamlar bana o hakkı vermiş, alır kullanır iade ederim tarzı mıydı, böyle bir yaklaşım sergilenmişti. Biz mesela burada birbirimizi biliyoruz. Türkiye genelinde nasıl suistimaller, nasıl iadeler yapılıyor ben hayal bile edemiyorum. Ben zaten bizim ülkeden nasıl kâr ettiklerine zar zor akıl erdirirken artık bir de kampanya yapmış yapmamış çok takmıyorum.
++ indirim için bir kişinin açtığı 10 ayrı hesap durumları da var tabi. Hal böyle olunca kampanya ve promosyonlara ayrılan bütçe böyle böyle eriyor.
Flaneur Kadıköy dükkanında ve internet sitelerinde kendi kitaplarına %50 indirim var 20 Ekim’e kadar. Çok güzel çizgi romanlar çok sık göremeyeceğimiz bir indirim oranıyla satılıyor. Mağaza alışverişlerinde de güzel bir bez çanta hediye ediyorlar haberiniz olsun
2 saat falan sepet oluşturdum. Sonra düşünüp taşınıp almadım. Çehovları çok alasım vardı ama içindekiler listesini bulamadığım için ondan da vazgeçtim. Kalan arkadaşlara başarılar.