Kitap kampanyaları, güncel indirimler, son fırsatlar! Kitap dünyasındaki türlü kampanyalar hakkında en güncel gelişmeleri takip edebileceğiniz başlık.
Kitap Fırsat/Kampanya Alanı başlığı, konudaki gönderi sayısından dolayı bazen yavaşlamalara ve herhangi bir işlem sırasında hatalara neden olabiliyor. Bu nedenle temiz bir başlangıç için konuya bu başlık altında devam ediyoruz.
46 Beğeni
emre.4
Şubat 1, 2021, 10:44öö
2
4 Beğeni
Stoklu değil ama yeni baskısı olmayacağı için şans meselesi biraz.
2 Beğeni
emre.4
Şubat 1, 2021, 11:04öö
4
Evet bir de o sorun var tabi. Ama iade konusunda kidega’dan ben hiç sorun yaşamadım. Şansını denemek isteyenler için güzel bir alternatif.
2 Beğeni
Takibe alalım başlığımızı
Bu başlık hakkında savcılığı göreve davet etmek gerek aslında ya neyse
1 Beğeni
En sevdiğim başlık. Hemen yerimi alayım.
3 Beğeni
Merhaba ben geldim. Nice yeni kampanya ve bedava kargo kodlarına
2 Beğeni
Amazon’un APP35 indirimini nasıl kullanabiliriz acaba? Yeni hesap veya yeni telefonla mı denemek gerek?
2 Beğeni
Alışveriş yapacağınız hesapta yapılmış ilk alışveriş olmalı. Yeni bir hesap açabilirsiniz. Ben bugün öyle yapıp bir alışveriş yaptım.
2 Beğeni
Boneca
Şubat 1, 2021, 4:50ös
11
Yenilenen başlık şerefine Amazon’cumdan çılgınlar çılgını bir kampanya bekliyorum.
3 Beğeni
Bu siteden alışveriş yapan var mı ? Pegasus ve İthaki alışverişi yapabilirim belki ama kargolaması vs. nasıl hasarlı gelir mi ?
2 Beğeni
Yeni hesap açıp denedim olmadı. Amazon’u aradım yeni hesabın üzerinden 6 gün geçmesi lazım kampanyayı kullanmak için dediler. Sizde nasıl oldu acaba?
1 Beğeni
BKM Kitap indirim kodu var mı?
1 Beğeni
Şubat ayı için geçerli indirim kodlarıymış.
6 Beğeni
SJack
Şubat 1, 2021, 8:49ös
16
Kidega 10 TL indirim vardı arkadaşlar hatırlayan var mı acaba?
1 Beğeni
Diğer başlıkta ekran görüntüsü almıştım burada da kalsın. Kargo bedava kodları çalışıyor geçen hafta kullanmıştım
10 Beğeni
yates232
(Yalçın)
Şubat 1, 2021, 9:59ös
20
Remzi Kitabevi en çok % kaç indirim gördü hatırlayan varmı?
3 Beğeni