Bir gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Yabancı Dildeki Kitapların Kampanyaları - İndirim Fırsatları
Küp yapmayı severim o nedenle kitabı hemen aldım. Genelede bu tarz kitapları çeviri çok tercih etmiyorum ama fiyatı çok ucuzdu, umarım çeviri de iyidir.
Körlük yok ama
Olmuş mu bu kampanya ![]()
Körlük - Sert Kapak uzun zamandir tekrar basılmıyor.
Ciltsiz yazıyor ama ben bunların ciltsiz versiyonu yok diye biliyorum. Alırsanız muhtemelen ciltli gelecektir.
Ender serisi kitapları sırasıyla 360-222-297-192 papelden satılıyor. İlk kitap hariç 3 kitap için indirim oranı liste fiyatı üzerinden (2250) %70’e denk geliyor. Kitaplar 600-700-900-650 papel indirimsiz olarak. İlk kitap da %40 indirimli.
Pegasus kitaplarını çıktığı gibi almamayı yeniden öğrendim ![]()
Uzun zaman sonra şu başlıktan bir şey alabildim. Eski günler ne güzeldi.
Ama Deliler Kulesi, Portakal Ağacı Manastırı fiyatı hiç inmedi 500-600 bandındalar. Deliler Kulesi devamının basılacağına umut yok ki alayım. Ender’i seri basarak bence tek baskılık bir iş yaptılar.
Portakal Ağacı Manastırı Amazonda 379 görmüştü almıştım. Deliler Kulesini bilmiyorum ilgi alanimda değildi. Ayrıca Portakal Ağacı Manastırı beklenenden fazla ilgi görmüş zaten çevirmeni de diğer kitabı bitirmiş gelecektir yine fuar dönemi bence. Yani umarım
Ayriyeten Portakal Ağacı Manastırı’nın geçtiği evren 3 kitaptan oluşuyor ve standalone kitaplar üçü de. Tek başına okunabilir gelmese bile. Almak isteyen varsa alabilir.
Deliler Kulesi pek satmamis galiba çevirmeni de belli değil diyor. Gelmez bence
Aynen bende de öyle oldu, epeydir başlıktan benim faydalanacağım bir şey gelmiyormuş onu fark ettim
. @Lorien_archers teşekkürler
.
Paylaşım için çok teşekkür ederim. Almak istediğim bir seriydi. Kredi kartı puanı (hediye çeki) + kupon ile beraber ilk dört kitabı 564,17 liraya (etiket fiyatı üzerinden %~80 indirimli) aldım. Sayenizde çok uygun bir fiyata güzel bir seriyi kütüphaneme kattım.
![]()