Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

1 Beğeni

4 Beğeni

Bir gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Yabancı Dildeki Kitapların Kampanyaları - İndirim Fırsatları

3 Beğeni

Küp yapmayı severim o nedenle kitabı hemen aldım. Genelede bu tarz kitapları çeviri çok tercih etmiyorum ama fiyatı çok ucuzdu, umarım çeviri de iyidir.

2 Beğeni

Bu kampanya paylaşılmadı galiba, Saramago citli kitaplarında yüzde 50 indirim yapılmış.

12 Beğeni

Körlük yok ama :smiling_face_with_tear: Olmuş mu bu kampanya :unamused_face:

2 Beğeni

Körlük - Sert Kapak uzun zamandir tekrar basılmıyor.

2 Beğeni

2 Beğeni

Özellikle çizgi roman alacaklara duyurulur;

7 Beğeni

Yeni kapaklar güzel olsada küçük boy ve kağıt kalitesi çok iyi değil gibi.

3 Beğeni

Yordam’ın Ocak 26 yüzde 45 indirimli kitapları.

7 Beğeni

Ciltsiz yazıyor ama ben bunların ciltsiz versiyonu yok diye biliyorum. Alırsanız muhtemelen ciltli gelecektir.

7 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/s?i=stripbooks&rh=n%3A12466380031%2Cp_27%3AOrson%2BScott%2BCard%2Cp_n_feature_nine_browse-bin%3A14717299031&dc&qid=1767962805&rnid=14717221031&ref=sr_rib_m_web_fi_1_5_a_p_n_feature_nine_browse-bin_14717299031_16&ds=v1%3AdqE1J6UlnbktP3ymBSdZKPaw4%2B7AX4smW3v4ZPLUx6Y

Ender serisi kitapları sırasıyla 360-222-297-192 papelden satılıyor. İlk kitap hariç 3 kitap için indirim oranı liste fiyatı üzerinden (2250) %70’e denk geliyor. Kitaplar 600-700-900-650 papel indirimsiz olarak. İlk kitap da %40 indirimli.

17 Beğeni

Pegasus kitaplarını çıktığı gibi almamayı yeniden öğrendim :smiling_face_with_tear:

4 Beğeni

Uzun zaman sonra şu başlıktan bir şey alabildim. Eski günler ne güzeldi.

10 Beğeni

Ama Deliler Kulesi, Portakal Ağacı Manastırı fiyatı hiç inmedi 500-600 bandındalar. Deliler Kulesi devamının basılacağına umut yok ki alayım. Ender’i seri basarak bence tek baskılık bir iş yaptılar.

3 Beğeni

Portakal Ağacı Manastırı Amazonda 379 görmüştü almıştım. Deliler Kulesini bilmiyorum ilgi alanimda değildi. Ayrıca Portakal Ağacı Manastırı beklenenden fazla ilgi görmüş zaten çevirmeni de diğer kitabı bitirmiş gelecektir yine fuar dönemi bence. Yani umarım

Ayriyeten Portakal Ağacı Manastırı’nın geçtiği evren 3 kitaptan oluşuyor ve standalone kitaplar üçü de. Tek başına okunabilir gelmese bile. Almak isteyen varsa alabilir.

Deliler Kulesi pek satmamis galiba çevirmeni de belli değil diyor. Gelmez bence

1 Beğeni

Aynen bende de öyle oldu, epeydir başlıktan benim faydalanacağım bir şey gelmiyormuş onu fark ettim :grinning_face_with_smiling_eyes: . @Lorien_archers teşekkürler :+1: .

3 Beğeni

Paylaşım için çok teşekkür ederim. Almak istediğim bir seriydi. Kredi kartı puanı (hediye çeki) + kupon ile beraber ilk dört kitabı 564,17 liraya (etiket fiyatı üzerinden %~80 indirimli) aldım. Sayenizde çok uygun bir fiyata güzel bir seriyi kütüphaneme kattım. :blush: :folded_hands:

5 Beğeni