Amazon
İthaki ℅50 indirimi ne zaman gelir?
Bayrama belki yaparlar bir indirim.
tam da bende bunu sormak için yazacaktım. aylardır girmediğim için ilknokta’nın kapandığını yeni öğrendim. ithaki hangi siteden yapar acaba %50’yi?
Üstüne de 1 alana 1 bedava birleşirse iyi bir kampanya olur;
Gizli Tarih çizgi roman serisi de 1 alana 1 bedava kapanmasına dahil. Sadece cilt 1 stokta yok.
Amazon.
Öyküleriyle İstanbul Meydanları kitabında satıcı Amazon değil, BKMKİTAP.
Yalvaç Ural kağıt kapak yazıyor ama muhtemelen ciltli gelir, ciltsiz versiyonu yok diye biliyorum. Bende burdan aldığımda ciltli gelmişti.
@alper kullanmak istersen hesapların hazır ![]()
![]()
Sen mezun olmadın mı , benim reçeteleri senden tahsil edecektim. ![]()
Herkese selam, BKM Kitap için herhangi bir indirim sağlayan kodu olan var mıdır? Bir süredir aklımda almak istediğim kitaplar var ve bu sitede toplu şekilde buldum. Aklımda kalan kodları denedim ama hiçbiri çalışmıyor ![]()
wattykadin kodunu deneyin bir de. Ancak indirim oranlarını düşürmüşler. %5 indirim sağlıyor.
Kullanabildim, hiç yoktan iyidir. Teşekkür ederim ![]()
36 ₺
450/108 papel.
220/72 papel.
650/357.5 papel %45.
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/6254103400/ref=ox_sc_act_title_8?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
600/330 papel %45.
900/252 papel %72.
650/175 papel %73.
Ölüm Dansı burada üçü bir arada çok da uygun fiyata. Ama yayıncı Afa yerine Halk kitabevi gözüküyor
Satıcı Amazon. Diğer iki kitap ihtaki KK içinden çıkmıştı.
Sağolun hocam. Bunlar bende yoktu. Diğerini iptal edip bunları aldım. Wendigo, İthaki baskısından kalın belki içinden Söğütler çıkar bir masraftan daha kurtulurum. Tekrar teşekkür ederim.