Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Domingo kitaplarında yüzde 50 indirim göremedim. Emin misiniz?

1 Beğeni

Yanlış görmüşüm sanırım. İndirimlerdekilerde sadece Domingo da yokmuş. Kitapyurdu’ndaki indirimliler yansımış. April var mesela.

1 Beğeni

https://www.tudemkitabevi.com/delidolu-john-boyne

3 Beğeni

Bu nasıl bir fiyat artışı yahu??

10 Beğeni

https://www.kitapyurdu.com/kitap/spqr-antik-roma-tarihi/449296.html?_gl=1*7m779s*_up*MQ.._gaNDM4Nzg5NTQzLjE3NzU3OTk3MTM._ga_9024PBD45NczE3NzU3OTk3MTIkbzEkZzAkdDE3NzU3OTk3MTIkajYwJGwwJGg5MTIwODMyMjc.

kitapyurdunda 467 TL şu an bilginize

2 Beğeni

Kitapyurdu’nda artı kargo ücreti çıkacak. Veya birkaç kitap daha eklemek gerekecek. Ben özellikle %100’den daha fazla yapılan Amazon zammına vurgu yapmıştım. Yine de teşekkür ederim.

1 Beğeni

Yok anladım tabi. sanırım uzun süredir sepeti açmadığınız için eski bir fiyat göründü. Benim amazon takibim şöyle; sabah bir sepeti açarım, düşenler yükselenler bakarım. Her gün değişiyor.

2 Beğeni

Yok ben de her gün mutlaka bakıyorum Amazon’a. Zaten uygulamayı açar açmaz fiyatı artan veya düşen kitapların bildirimi görünüyor. Bir günde fiyat o kadar artmış yani.

1 Beğeni

Kitap yeni baskı yaptı, ondan hocam.

1 Beğeni

Fark etmez hocam. Sonuçta baskısı tükenen bir kitap değil. Yeni baskı yaptı diye %150 civarında zam oldukça yüksek bir artıştır.

1 Beğeni

Karakarga tahmini ne zaman %50 indirim kampanyası yapar?

1 Beğeni

Anlık değişimler olabiliyor. Şuan 470 olmuş. Gene inip yükselir ara ara

2 Beğeni

Keşke 277 iken sipariş verseymişim :slight_smile:. Neyse, bakalım bir miktar daha düşerse bu kez alırım.

1 Beğeni

2021’den bir kesit… :face_in_clouds:

Fiyat artışlarına bağışıklık kazandım, nedense şaşıramıyorum. :bender:

5 Beğeni

Dostum sen 2021’den bugüne kitap fiyatlarından söz etmişsin :slight_smile:. Ben 1 günde yapılan zamdan söz ediyorum. Bir günde 277 liradan 680 liraya uçan bir fiyat.

Neyse ya, gördüğüm kadarıyla bir günde yapılan %150’lik zam bir tek bana anormal gelmiş. Cevap veren herkese normal geliyor. Demek ki toplum olarak %300-400 zamlara layığız :slight_smile:

4 Beğeni

Amazon bu konularda dengesiz. Günü gününü tutmayabiliyor. Bu tip durumlarda zammı Amazon mu yoksa Yayınevi mi yapmış diye diğer sitelerden etikete bakmak daha doğru olur. Bir kitap bir gün önce 50 lira sonraki gün 500 lira olabiliyor ya da tam tersi.

1 Beğeni

Ben zammı illa Amazon yaptı demedim zaten. Yayınevi de yapmış olabilir. Fark etmez. Ben fiyat artış oranına vurgu yaptım. Bana göre anormal bir artış.

2 Beğeni

Demek istediğini anladım. Benim dediğim mesela her yerde 300-400 liraya satılan bir kitap Amazon da 60-70 TL’den satılabiliyor ya, onun gibi demek istedim. Yoksa sen haklısın bir şey demiyorum ona. Amazon bu indirim ya da bindirimi neye göre yapıyor bilmiyorum.

3 Beğeni

Hocam olay bence yüzde doksan bu kitaba yayinevi zam yaptı. Amazon da eldeki stoktaki kalanlara ( büyük ihtimal hasarlıları eritmek için) ciddi bir indirim yaptı. Yeni stoklar gelince de güncel fiyatı yapiştirdilar. Aradaki bu büyük fark bundan bence

Çünkü Amazon eski stoklara güncel fiyatı ancak yeni stok çekimi yaptığında yansıtıyor.

Evet, bazen senin dediğin gibi durumlar da olabiliyor bazen. Doğruya doğru yani.

2 Beğeni