Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Gene çok pahalı. :unamused_face::disguised_face::face_with_spiral_eyes:

3 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/6254106353/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

500 papel. Vampir İmparatorluğu 2, %50 indirime girmiş KY’den etkilenip. Acaba 400/100 devam ediyor mu? Ediyorsa kardeşimin hesabını prime yapıp alacağım kitabı.

1 Beğeni

Bitti hocam siz geç kaldınız :wink:

1 Beğeni

Bende kaçırdım ya, dün kitap bakacaktım unuttum amazondan. Şimdi kodu denedim web/mobil, olmadı :grinning_face_with_smiling_eyes: .

Kitapyurdundan Pegasus %50 + enpara kampanyasını kullanarak bu ayın alışverişini kapadım :grinning_face_with_smiling_eyes: . Bir kampanya için gelip diğerinden çıktım :joy: .

2 Beğeni

Ben de kullandım 2 kitap aldım ilk paylaşıldığında kod. Sağolun hocam bu arada. Acaba dedim bir ihtimal %60’a Vİ denk düşürebilir miyim? Kedi her zaman ciğer yemiyormuş :sweat_smile:.

2 Beğeni

Toplu bir alım yapacaksan ya da başka bir şey alacaksan 5000 üzerine 500 TL bir kod var. :thinking:

2 Beğeni

Yok o kadarına cesaret edemem. Hemen muhasebeye bildirilir bu harcamam. :sweat_smile:

2 Beğeni

Amazon’da mı yoksa Kitapyurdu’nda mı bu indirim acaba

1 Beğeni

Amazon ancak bitmiş ihtimali olabilir.
AMZN500 kodunu bir deneyin.

1 Beğeni

Amazon kodları bende çalışmıyor nedense.

1 Beğeni

Ayrıca Yeni prime üyelerine özel 500/200 kod da vardı. Ciltsizlerde de biraz indirim var.

6 Beğeni

623 sayfa

4 Beğeni

Arkadaşlar ciltlisi sağlam mı? Hangisini alayım sizce? Elinde olan var mı veya?

5 Beğeni

O kitabının iki baskısı arasındaki fark nedir

1 Beğeni

Pardon biri ciltliymiş

1 Beğeni

Bende hem ciltli hem ciltsiz var. Ciltli olan sağlam ancak ciltsizi okumak daha konforlu kesinlikle.

2 Beğeni

Prime özel 125TL promosyon meselesi ne oluyor tam olarak? Alınca geliyor sonraki alışverişte mi kullanıyorsun?

3 Beğeni

Amazon’un belirlediği kategorilerde bir sonraki 400 liralık alışverişte 125 lira indirim oluyor.

Örneğin benim hesabımda 125 lira indirim alabilmem için mutfak kategorisinden alışveriş yapmam gerekiyormuş.

1 Beğeni

Çok mantıklıymış. İnsanın hemen mutfak alışverişi yapası gelir. :smiley:

3 Beğeni

Kupon kitaplarda geçerli değil maalesef.

2 Beğeni