Gene çok pahalı. ![]()
![]()
![]()
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/6254106353/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
500 papel. Vampir İmparatorluğu 2, %50 indirime girmiş KY’den etkilenip. Acaba 400/100 devam ediyor mu? Ediyorsa kardeşimin hesabını prime yapıp alacağım kitabı.
Bitti hocam siz geç kaldınız ![]()
Bende kaçırdım ya, dün kitap bakacaktım unuttum amazondan. Şimdi kodu denedim web/mobil, olmadı
.
Kitapyurdundan Pegasus %50 + enpara kampanyasını kullanarak bu ayın alışverişini kapadım
. Bir kampanya için gelip diğerinden çıktım
.
Ben de kullandım 2 kitap aldım ilk paylaşıldığında kod. Sağolun hocam bu arada. Acaba dedim bir ihtimal %60’a Vİ denk düşürebilir miyim? Kedi her zaman ciğer yemiyormuş
.
Toplu bir alım yapacaksan ya da başka bir şey alacaksan 5000 üzerine 500 TL bir kod var. ![]()
Yok o kadarına cesaret edemem. Hemen muhasebeye bildirilir bu harcamam. ![]()
Amazon’da mı yoksa Kitapyurdu’nda mı bu indirim acaba
Amazon ancak bitmiş ihtimali olabilir.
AMZN500 kodunu bir deneyin.
Amazon kodları bende çalışmıyor nedense.
O kitabının iki baskısı arasındaki fark nedir
Pardon biri ciltliymiş
Bende hem ciltli hem ciltsiz var. Ciltli olan sağlam ancak ciltsizi okumak daha konforlu kesinlikle.
Prime özel 125TL promosyon meselesi ne oluyor tam olarak? Alınca geliyor sonraki alışverişte mi kullanıyorsun?
Amazon’un belirlediği kategorilerde bir sonraki 400 liralık alışverişte 125 lira indirim oluyor.
Örneğin benim hesabımda 125 lira indirim alabilmem için mutfak kategorisinden alışveriş yapmam gerekiyormuş.
Çok mantıklıymış. İnsanın hemen mutfak alışverişi yapası gelir. ![]()
Kupon kitaplarda geçerli değil maalesef.