Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Kod bu belki kullanım şartları uygun değildir

Bkmkitap :books:

5 Beğeni

Bkm hep böyle miydi son bir kaç ayda mı coştu acaba? Gerçekten çok sağlam indirimler yapıyorlar.

2 Beğeni

Bu aralar daha sık yapıyor çünkü yaz döneminde satışlarda düşüşler oluyor ayrıca bkmkitap’ın eskiye göre kargoları da daha hızlı.Ablam bkmkitap’tan benim kidega’dan sipariş verdiğim tarihte sipariş verdi onun kitaplar geldi benim ise daha temin sürecinde bundan dolayı kidega’yı tercih etmemeye çalışacağım.

3 Beğeni

Kitapyurdunun ithakide %50 indirim kampanyasına baktım. İthaki’den eksiklerim vardı. Vakıf serisinin son iki kitabını da sepete ekleyeyim dedim. Maalesef satışta değil. Bir kaç gün takip edeyim bakalım. Belki tekrar satışa çıkar.

3 Beğeni

D&R mağazaları defolu kitaplara değişim yapıyor mu bilen var mı arkadaşlar?

Uzun zaman önce hatalı basılmış bir kitabı değiştirmiştim. Hala yapıyorlar mı bilmiyorum.

Eğer yapıyorlarsa değişim için satış fişi ibraz etmeniz gerekiyor.

1 Beğeni

Kirli, yırtık ve deforme olmuş kitapları toplayıp ucuza sattıklarına dair bir hipotez var. Forumda bunu tecrübe eden çokça kişi var (ben de dahil) ama henüz teorileştiremedik.

2 Beğeni

Fişi var yarın gideceğim umarım değişirler.

1 Beğeni

İnternetten aldım, rezil bir şekilde geldi, benim yaptığımı düşünüp iade etmezler diye düşündüm ama şükür ses etmeden aldılar. Ama mağazadan alınanlar için nasıl işliyor bilmiyorum. D&R müşterisini bu şekilde şüphede bırakıyor ne yazık ki.

1 Beğeni

internet alışverişlerinde genelde değişimler sıkıntısız oluyor ama mağazada ilk kez başıma geldi,alırken görünürde bir sıkıntısı yoktu,okumaya başladığımda dağıldı.Matbaa sıkıntısı olduğu belli ama bakalım ne diyecekler.

Denemek için kartta alışveriş yapmaya çalıştığımda nedense indirimi uygulamadı galiba kartta para yok diye veya ben bişeyi yanlış yaptım.

Amazon’da

8 Beğeni

Hepsiburada 25 TL hepsipapel vermiş. Kargo ücreti dahil ince bir Yaşar Kemal kitabı ile degerlendirmiş oldum. Bu arada standart kargo ücreti 13 TL idi.

3 Beğeni

Türk Telekom abonesi değilim o sebepten detayları bilmiyorum fakat aboneler inceleyebilir, bilginiz olsun diye paylaşıyorum.

3 Beğeni

D&R mağazasından alınan defolu kitaplara sorunsuz değişim/iade yapıyor arkadaşlar bilginize.

N11 yeni üyeliklere 100 liraya 25 lira indirim veriyor. Makul fiyatlı kitap bulanlar için iyi bir indirim olabilir.

Kidega benim de bir hafta oldu hâlâ gelmedi ya bir de 3 iş günü diyor🙄

2 Beğeni

İlk ve son alışverişim olacak ayın birinde sipariş verdim tedarik ediliyor olarak görünüyor :pensive:

2 Beğeni

5 Beğeni