D&R kargo bedava kodu var mı?
D&R Kargo limitini 50 liraya çektiğinden beri ne zaman denesem bedava kodları çalışmıyor. İdefix’te çalışmıştı.
Bugün amazondan kitap siparişi verdim dikkat çeken indirimleri olanları atayım belki istek listesinde olan vardır.
Ücretsiz olması normal.
Çünkü kargo yok. 10 Ekim’de verdiğim sipariş 19 Ekim’de hala hazırlanıyor durumundaydı. Dokuz gündür çok yorulmuşlardır, daha fazla yorulmasınlar deyip iptal ettim. Amazon’dan daha ucuza ve istediğim iki kitabı da ekleyerek siparişi oradan verdim.
Geçmiş olsun hocam. Ben N11 kuponuyla aldım ertesi gün kargoya verdiler.
İdefix 25 Tl kodu mu var acaba?
Hayır öyle bir kod yok. N11 üzerinden 50TL üzeri 25TL indirim var. Bende 50TL üzeri ve ücretsiz kargolu ürünleri listelemiştim idefix satıcılı olarak.
Teşekkürler. 20202020
Sadece 50 lira üzeri olarak düşünmeyin. 50 liranın altındaki kitapları herhangi bir ürünle 50 liraya tamamlayıp siparişi verdikten sonra tamamlamak için sepete eklediğiniz ürünü iptal edebilirsiniz. Bu durumda kuponunuz kalan ürünlere oransal olarak uygulanır. Böylece 50 lira altındaki bütün kitapları liste fiyatının yarısına alabilirsiniz.
Siparişinizi tamamlamak için şöyle ürünleri sepete ekleyip daha sonra hemen iptal edebilirsiniz:
https://urun.n11.com/diger/fark-odemek-icin-acilan-sistem-P402919630
Ben de Lovecraft’ın N11’de uzun süredir Amazon -depoda bitmezden evvelki- fiyatıyla eş duran Bütün Romanları ayağını aldım Alfa’dan 55 etiket fiyatı üzerinden.
İş Kültür’ün ciltli Notre Dame’si 51 TL’den 2 adet kalmıştı, ben ikinci hesaptan deneyene kadar bitmiş. 58’den de almadım, artık Black Friday’i yoklarım.
Hiç elinde olmayanlar için Don Kişot/YKY gerçekten iyiymiş. 42 idi Amazon fiyatı epeydir.
20 lira, artı 1 liraya seçili kitaplardan birini de ekleyebilirsiniz yanına.
https://www.hepsiburada.com/iblis-dongusu-3-gunisigi-savasi-peter-v-brett-p-KEPSILON31117
İthaki ile bu çeviri arasında fark var mı acaba? Hangisi daha iyidir? Bunu daha çok öneren vardı diye hatırlıyorum da forumda.
Aynı çevirmen zaten. Kabalcı ve İthaki aynı çevirmen. Daha eski çeviri olan Sarmal farklı çevirmen.
Ben olsam Kabalcı yerine İthaki alırım. Hem daha yeni baskı hem de Kabalcı bazı kitapların baskısı yok ve kitap değerinden fazla isterler. Kabalcı tam set koleksiyon oldu artık.
Kitaplar karışık, bazısı ilk 6 kitaptan bazısı oğul Herbert’in kitapları. Sıralı değil yani. O yüzden dikkat etmekte fayda var.
İlknokta biraz çakallık yapmış. 2 kitap ana seriden, 2 kitap hanedanlar serisinden, 3 tane de ortaya karışık gibi olmuş. 

Normalde Anderson ile kitap yazan Brian Herbert, Frank Herbert değil. Kitaplara tek tek bakarsanız (üstlerine tıklanabiliyor) daha iyi anlarsınız.