Bu kod aldığınız ürünün tutarına göre indirim yapıyor.
ANK9 kodu var 15,00 TL
Vaiz kutulu set yüzde 55
Bayan P. 5 kitap yüzde 55
Yüzde 55 ve üzeri olanlar.
Benim ilgi alanım dışında ama Yabancı’nın şu seti yüzde 59 indirimliymiş…
Hava Uyanıyor Kutu Seti (5 Kitap Takım) (Ciltli)
Güncel kidega indirim kuponu var mı?
ANK9 çalışıyor dostum.
Turk telekom uygulamasından aldığınız kod %10 indirim yapıyor.
1100 liraya kadar geçerli.
BKM’de birçok kitap %50’de. Anasayfada duyurulmamış ama şu an Metis Yayınlarında birçok kitapta %50 var. Aynı şekilde İş Bankası Yayınları, Can, İthaki, Ayrıntı’da da birçok kitap gördüm. İstisnaları varsa bilmiyorum.
Anasayfada Efsane Kasım Kampanyalarında %30-40 indirimler şekinde yazıyor ama tıklayıp yayınevlerine gidince çoğu %50’de. Benim en değerlendirilebilir gördüğüm Yerdeniz tek cilt 90₺’ye düşmüş. Kuponlarla birleştirilirse (ve tabii hasarsız gelmeyi başarabilirse) çok iyi.
Gençler zamlardan önce İlahi Komedyanın Oğlak baskısını almak istiyorum da kutulu bir şekilde ama çoğu sitede zaten tükenmiş,olanda da çok pahalı.Oğlak yayınlarının kendi sitesinde bir %40 ile 87 Tl ama işte o da 175 Tl üstüne kargo bedava olduğu için 100!e çıkıyor.BKM hariç bir yerde Oğlak Yayınları indirimi gören var mı 100 altına düşebileceğim yoksa alayım mı?
72.5 lira.
Benim kitaplığımda var. O yüzden baskı kalite ve malzemesini biliyorum. Siz söyleyince merak edip baktım. O formda kitaba o fiyat etiketini basmak ayıptır.
Geçen sene 55tl’ye almıştım %50 haliyle vay bee ne kadar zamlanmış
Vallahi öyle. Mesela ben geçen yıl Orhan Pamuk YKY Delta ilk kitabını 35.5 liraya almıştım. Şimdi 80 den aşağı yok.
Sağ ol dostum kullandım. Yine bugün eksikleri tamamlama günü gibi bitmeyen bir alışveriş oldu. ANK9 çalışıyor.
Rica ederim dostum keyifli okumalar diliyorum.
Selam herkese,
Geçen pazar Bkm kitaptan birkaç tane çizgi roman siparişi verdim fakat hala tedarik bekleniyor uyarısı alıyorum. Sizce müşteri hizmetlerini aramalı mıyım? Yoksa birkaç gün daha beklemeli miyim?
Bence biraz daha bekleyin biraz uzun sürüyor BKM.
Geçen pazar dediğiniz 5 gün öncesi ise bekleyin. Ben önceki hafta salıdan beri bekliyordum bugün verildi kargo. Merkezleri İstanbul olmadığı için stoksuz ve yeni çıkanlarda biraz uzun sürebiliyor.
Cevap verdiğiniz için teşekkürler