Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Birinci ve dördüncü cilt %50. Ben ortadan dalmış oldum seriye :grin:

1 Beğeni

Yeri değil ama arkadaşlar bu Yerdeniz Tek Cilt %50 indirimle 70 TL’ye gelmiyor muydu, ben mi yanlış hatırlıyorum? :sweat_smile:

Amazonda indirim kodu varmı?

Hepsi %50 şu anda, tekrar bakın :slight_smile:

1 Beğeni

Maalesef bende de ilk 4 cilt var :confused:

Hemen bakıyorum çok teşekkürler.

Ekleme : maalesef :confused:

2 Beğeni

Ben Alfa diyorsunuz sanmıştım, çok pardon… (Ve BKM)
BKM de İletişim %50 imiş bu arada :slight_smile:

1 Beğeni

Oraya da bakayım ama BKM yorumları yüzünden o siteden hep uzak duruyorum.

Ben de çok alışveriş yapmıyorum oradan, ama son %45 Alfa indiriminden aldıklarım sıkıntısız geldiler. Tabi yine de siz bilirsiniz.

1 Beğeni

Teşekkürler araştırıp haber verdiğiniz için. Amazon büyük indirimi beklemeye karar verdim.

1 Beğeni

Dünden beri sepeti 20 kez açıp kapattım…Zamlanır bir daha bu fiyattan alamam diye düşünüp duruyorum. :frowning:

@smartestidiot dediğin gibi tükenir, zamlanır korkusu ile sürekli alıyorum.Hem cüzdan içerisinde güç kalmadı hem evde yer kalmadı… :sweat_smile:

3 Beğeni

Amazonda Metislerin birçoğunda %50 var. Hatta ayrıntı yayınlarında da bilginize

Şöyle bir kampanyaya var Amazon’da, denenebilir.
Alınarak, BKM üzerinden düşük olduğu gösterilebilir.

2 Beğeni

Bu kampanya tüm değil, seçili ürünler için geçerli. Ürünün sayfasında düşük fiyat garantisi etiketi olması gerekiyor.
Teşekkürler ilginiz için. :pray:

1 Beğeni

Geçen sene 11.11 Amazon indirimleri sadece çok satanları kapsamıyor muydu? Kötüydü diye anımsıyorum. :thinking:

2 Beğeni

Hayırlı olsun. Citlli Zaman Çarklarını 500’e ayarlardım sana. Fırsatı kaçırdın. :stuck_out_tongue:

1 Beğeni

Özelden iban atar mısın lütfen? :laughing:

2 Beğeni

Benim geçen seneden bu zamanlar tek hatırladığım kitaplarda çok büyük bir indirim olduğuydu. YKY %70 görmüştü, İhsan Oktay Anarlar 10 TL den satılmıştı. Ama Kara Cuma mıydı yoksa kitaplara özel büyük bir indirim miydi unuttum. Tek hatırladığım büyük bir furya olmuştu o gün. O gün herkes çok mutluydu.

3 Beğeni

Nakit çalışıyoruz biz. :smirk:

1 Beğeni

2019 olmasın o? 2019’da güzel indirim olmuştu çünkü. :thinking:

1 Beğeni