Birinci ve dördüncü cilt %50. Ben ortadan dalmış oldum seriye
Yeri değil ama arkadaşlar bu Yerdeniz Tek Cilt %50 indirimle 70 TL’ye gelmiyor muydu, ben mi yanlış hatırlıyorum?
Amazonda indirim kodu varmı?
Hepsi %50 şu anda, tekrar bakın
Maalesef bende de ilk 4 cilt var
Ben Alfa diyorsunuz sanmıştım, çok pardon… (Ve BKM)
BKM de İletişim %50 imiş bu arada
Oraya da bakayım ama BKM yorumları yüzünden o siteden hep uzak duruyorum.
Ben de çok alışveriş yapmıyorum oradan, ama son %45 Alfa indiriminden aldıklarım sıkıntısız geldiler. Tabi yine de siz bilirsiniz.
Teşekkürler araştırıp haber verdiğiniz için. Amazon büyük indirimi beklemeye karar verdim.
Dünden beri sepeti 20 kez açıp kapattım…Zamlanır bir daha bu fiyattan alamam diye düşünüp duruyorum.
@smartestidiot dediğin gibi tükenir, zamlanır korkusu ile sürekli alıyorum.Hem cüzdan içerisinde güç kalmadı hem evde yer kalmadı…
Amazonda Metislerin birçoğunda %50 var. Hatta ayrıntı yayınlarında da bilginize
Şöyle bir kampanyaya var Amazon’da, denenebilir.
Alınarak, BKM üzerinden düşük olduğu gösterilebilir.
Bu kampanya tüm değil, seçili ürünler için geçerli. Ürünün sayfasında düşük fiyat garantisi etiketi olması gerekiyor.
Teşekkürler ilginiz için.
Geçen sene 11.11 Amazon indirimleri sadece çok satanları kapsamıyor muydu? Kötüydü diye anımsıyorum.
Hayırlı olsun. Citlli Zaman Çarklarını 500’e ayarlardım sana. Fırsatı kaçırdın.
Özelden iban atar mısın lütfen?
Benim geçen seneden bu zamanlar tek hatırladığım kitaplarda çok büyük bir indirim olduğuydu. YKY %70 görmüştü, İhsan Oktay Anarlar 10 TL den satılmıştı. Ama Kara Cuma mıydı yoksa kitaplara özel büyük bir indirim miydi unuttum. Tek hatırladığım büyük bir furya olmuştu o gün. O gün herkes çok mutluydu.
Nakit çalışıyoruz biz.
2019 olmasın o? 2019’da güzel indirim olmuştu çünkü.