Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Kitapsepeti kodları devam ediyor mu?

Kitap kampanyası değil ama herkes internetten alışveriş yaptığı için ilgilenenler olabilir diye paylaşmak istedim. Cepteteb’in yeni kredi kartında 10 ay boyunca internet alışverişinde %20 iade var. Aylık en çok 100 lira indirim veriyor. Şunu da belirteyim, yıllık kart ücreti 116 lira.

https://www.cepteteb.com.tr/dijital-kart-efsane-firsatlar

İthaki çizgi romanlarına baya zam yaptı ama Bkm’de Vaiz kutulu olarak son zammı yansımamış fiyata. Düşünenler için bırakıyorum. Ben kapıda ödemeli olarak sipariş verdim, zaten çok uzun süre gelmez de para biriktiririm o sırada diye :unamused: .
Sandman ya da Vaiz’den birini almak istiyordum ama sanki bunu daha çok severim gibi geldi. Umarım yanılmamışımdır :sweat_smile: .

2 Beğeni

Siz söyleyince baktım güncel etiket fiyatına. Cidden şaka gibi.

3 Beğeni

Daha konuşulan malum yılbaşı zammı bile gelmeden etiket fiyatı yaklaşık 200 tl artmış set olarak. Dün forumda konuşulunca haberim oldu benim de. Kidega’da yeni fiyatından %55 indirimli hali bile 304 tl şu an :flushed:. Etiket fiyatı 676 tl diyor inanamadım.

1 Beğeni

Akademik bir çalışma olsa yine bir şekilde anlarım. Sadece 9 kitaplık bir çizgi romanın bu fiyatlara olması cidden korkunç. Direk yayınevine yüklenmeyim ama cidden normal değil. Kitapçıya girip bu etiket fiyatı ile bu seti alabilenler var mı cidden merak ediyorum. Hal böyle olunca özellikle de bağımsız kitabevleri böyle yayınları alıp rafında eskitmez ve sermayeyi bağlamaz. Artık eve gelen biri kitap isteyecek diye korkar oldum.

4 Beğeni

Tek seferde 193₺ zam ne demek? İnanamadım. İyi ki paylaşmışsınız teşekkür ederim ne zamandır aklımdaydı Amazon’da da güncellenmemiş oradan aldım. Vaiz (9 Kitap Kutulu Takım) https://www.amazon.com.tr/dp/625791339X/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_053RVT1HYTR8KPCWZ30Z?_encoding=UTF8&psc=1

2 Beğeni

İnanmıyorum. Daha 1-2 hafta önce aldıklarımda tık yokken bu siparişi 1 gün içinde kargoya verdiler :joy: :joy: . BKM’nin rekoru olabilir sanırım.
@ ozanercan Rica ederim ben de almak isteyip erteliyordum hep ama iyi ki yakaladık zammı görüp. Ben aldığımda Amazon’da stok yoktu o nedenle Bkm’yi tercih ettim. Birkaç güne buralar da güncellenir isteyenler ellerini çabuk tutsun bence.

3 Beğeni

Teşekkürler haber ettiğiniz için. Sandman serisini Amazon üzerinden alıyorum hemen. :scream:

2 Beğeni

Hepsiburada’da genel olarak %50 indirim var, bu ikisi %58 indirimde. :upside_down_face:

2 Beğeni

Sandman’de fiyatlar değişti mi bilmiyorum ama ilk 5 cilt için avantaj söz konusu incelediğim kadarıyla. Diğer ciltlerin etiket fiyatları eski fiyatlandırma üzerinden ama indirin %35 olduğu için şu anki %50 ile aynı hesaba geliyor. Ona dikkat etmenizi öneririm. Diğerleri de %50 ve üzerine girer umarım.

2 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/Vaiz-9-Kitap-Kutulu-Takım/dp/625791339X/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&keywords=vaiz&qid=1637163832&sr=8-1

241.26 TL

İsteyen varsa koşsun. :smiley:

1 Beğeni

Ben amazondan kuzenin hesabı ile son bir tane sipariş daha geçip indirimleri salmış bulunuyorum. Teşekkürler.

1 Beğeni

Kitapyurdu çoksatanlarda kampanya var.

Ankara’da Halka Dünya kitaplarını 9,90 TL’ye satan bir yer vardı. Adını hatırlayan var mı? Çok önceden paylaşılmıştı. Ayrıca Ankara’da uygun fiyata kitap satan kitapçılar var mı?

1 Beğeni

Ben paylaşmıştım hocam :raised_hand: O zaman denk gelmişti şu an var mı bilmiyorum.

2 Beğeni

Çok teşekkürler. Umarım zaman bulup gidebilirim oraya.

1 Beğeni

Yazmış olduğum Felanties serisinin ilk kitabı olan Sessiz Şarkılar, %69 indirimle Amazon’da Gülümseten Cuma indirimlerine dahil edilmiş. Seriyi merak edenlerin şans vermesi için güzel bir fırsat.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/6052307188?pf_rd_r=P8WB2VZW4X3CYE6XQA17

4 Beğeni

Aldım bunu. Normalde İlknokta’nın geçen hafta yaptığı indirimden almıştım, hasarlı geldi. Yenisini kargoya vermişler. Yine hasarlı gelir diye Amazon’dan da aldım. Artık hangisi sağlam çıkarsa onu koyacağım kütüphaneye.

1 Beğeni