Uygulamam güncel olduğu halde “Tıkla Kazan için uygulamayı güncelle” diyor, silip yeniden yükledim ama hala aynı hatayı veriyor. Muhtemelen en kötüsü budur, 500’e 75 bile daha iyi. 
Yine 10 TL. HB beni 10 TL’ye bağladı galiba. 
5 TL verdi, ben de YKY den çıkan Stalag çizgi roman ciltlerini aldım 39 Tl’ye ikisi birden ki bunlar ciltli çizgi romanlar. Aslında para harcamayacaktım ama kuponlar beni ele geçiriyor resmen.
Amaç bu zaten ![]()
100 liraya tamamlamazsam 10 liralık hepsi papelle kargo 13 yerine 3 TL’ye denk gelecek yani 10 lira indirim çıkmadı kargo 3 liraya düştü diyebiliriz ki dün kargonun bedava olduğunu ve idefix’in ara ara kargo bedava kodları verdiğini hesap edersek 40 yapar. 40. yılımız kutlu olsun.
2 tane 5 lt yağ alırsan baya uyguna geliyor, kitaptan daha makul.Yanına birkaç atıştırmalık eklersin ohh…
Öylesine Amazon’da kitaplar arasında daldan dala gezerken almayı fazlaca istediğim fakat Kitapyurdu’nda 45TL diye sahaflardan 25TL almaya yöneldiğim kitabı Amazon’da 9TL bulmam… Hemen kaptım bir tane.
Bana da 150ye 50 çıktı, indirimli halleriyle 150 bulan sepetimi 50tl daha indirmiş oldum
Bir de şimdi al sonra öde seçeneğini de işaretleyerek Mart ayında ödeyeceğim çok iyi oldu bu 

Hepsiburada tıkla kazan kampanyası.
Hemen bitirmişsiniz stoğu 
Tıkla Kazan’ı zar zor başka cihazdan hesaba girerek yapabildim, bana da 150’ye 50 kitap-hobi alışverişlerinde kullanılmak üzere çek verdi.
Uğraştığıma değdi, ben de Kronik Kitap’ın İkinci Dünya Savaşı konulu kitaplarından beş tanesini 137 TL’ye aldım, elime ulaştıklarında fotoğraflarını paylaşırım. Bu arada Hepsiburada’da Kronik Kitap’ın etiket fiyatları eski haliyle duruyor, almak isterseniz kaçırmayın. 
Arkadaşlar idefix için bir kod var mı?
Arkadaşlar faust özel baskıyı almai istiyorum da, kitapsepetinde temin edilemiyor diyor. Uygun bir yer var mı bildiğiniz?
Uygundur diyemem ama Ötüken için en mantıklı yer burası.
Güvenilir mi? 20 karakter
Evet. Ötüken’in kendi satış sitesi değil ama organik bağlantısı var.