Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Çok uygun fiyat gerçekten. İyi okumalar diliyorum. :four_leaf_clover::four_leaf_clover:

1 Beğeni

Bu ekonomide böyle uygun bir fiyat! Umarım iflas etmezler :hugs:

1 Beğeni

Kitap bu fiyatla Kitapyurdunda 158 tane satmış. Şaşırdım gerçekten. Bize çok geliyor ama Pegasus’un belli bir kitlesi var bize yüksek gelen fiyatlarına rağmen.

3 Beğeni

BKMSUU
BKMMEL
ALEYNABKM
TUANAA

Bu kodların hepsi çalışıyor ve 10/100, 20/200, 30/300… şeklinde uyguluyor indirimleri.

10 Beğeni

Ne biçim kod bunlar ya :smiley:

18 Beğeni

İdefix için 125 tl civarı alışverişe en yüksek indirim yapan kod nedir? 100 tl çekim varona kullanacağım 150 tl seviyesine çıkmayı düşünmüyorum.

Ben alışveriş yaparken piyasada bilinen, kod sitelerinde yazan bütün kodları denedim neredeyse 250-25 hariç hiçbiri çalışmadı. Yine de belki bilmediğim bir öneri gelebilir.

1 Beğeni

Starbucks müdavimlerine özel kod yapmışlar gibi. :joy:

3 Beğeni

Bunlar bookstagram booktuber falan değilse cümle alem beni kınasın. BKM sattığı defolu kitaplardan elde ettiği karı bunlara yatırıyor anlaşılan.

18 Beğeni

Edit : Tuana’yı tiktokta buldum. Gerisi sizde…

https://www.tiktok.com/@birazkitapbirazsanat

12 Beğeni

Max booktuber kodu, diyim anlaşılsın.

2 Beğeni

Bu kodlar kullanılınca bir de bunlara yüzde veriyordur BKM…

Bu arada kullanmak isteyenler için benim reklamlı kodum. :woozy_face:

BKM 100 lira ve katları olacak şekilde 10,20,30 vs indirim veriyor.

BNTYSVJFA6

Şaka bu arada Türk Telekom Kodu bu :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

4 Beğeni

Kodların hepsini tiktoktan buldum :sweat_smile:

Şahsen bana indirim sağladıktan sonra kimin kodu olduğu beni hiç ilgilendirmiyor.

4 Beğeni

Arkadaşlar Faust Özel Baskıyı almayı bekleyenler vardı, ben aldım, yöntemimi de söyleyeyim. @Leingrad haber vermişti Kara Prizma’yı ekledim, 14 TL. Faust da 210 lira(238 görünüyor ama sepete ekleyince düşüyor) totalde 224 lira yaptı. 20 lira indirim kodu ile 204 liraya düştü. Onu da Pokus ile aldım, 154 liraya gelmiş oldu. Bence güzel alışveriş :slight_smile:

4 Beğeni

Kara Prizma’yı @smartestidiot habet vermişti, ben vermedim :slight_smile:

2 Beğeni

Fiyatı çok uygun. İndirim göstermiyor olsa da, serinin ikinci ve üçüncü kitaplarının fiyatlarına bakınca yaklaşık %50 indirim uygulandığı görülüyor.

JK Rowling’in Robert Galbraith mahlasıyla yazdığı kitaplara da büyük indirim gelmiş. Bunlar cep boyutu kitaplar. Serinin ikinci, üçüncü ve dördüncü kitapları. Fiyatları da sırasıyla 25,47 ve 60.

Kitapyurdu, ücretsiz kargo limitini 50 TL’den 75 TL’ye yükseltmiş :slightly_frowning_face:

2 Beğeni

Tam bu haberi yazmak için girmiştim.Faust’u sonunda düzgün bir fiyata alabildim, Pokus sayesinde 139 tlye almış oldum.Umarım BKM paketlemeyi düzgün yapar. :sweat_smile:

2 Beğeni

Seri 4 ncü kitapta bitmeden kampanya yapılmış 3 ki seri olarak fiyat gerçekten makul ama seri bittikten sonra yapılması daha iyi olurdu…

https://www.ilknokta.com/isaac-asimov/robot-serisi-3-kitap-takim.htm

1 Beğeni