Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Fiyat güncellemesi olmamış herhalde. Ciltli etiket fiyatı 139, ciltsiz 3 kitabın etiket fiyat toplamı 207 TL.

Kalan son paramı da buna harcadım. Elimde satmak istediğim 50 küsür kitap var ama kaç liraya koysam diye düşünüyorum. Bir de kargo olayı sorun olabilir.

4 Beğeni

Güzel indirime girmiş. Ben bir tane söyledim.

2 Beğeni

Zebramo üzerinden satabilirsin, kargoyu da alıcı ödemeli yaparsın. Ama gerçekten kitap satmak zor çok uygun fiyata koyuyorum onda bile pazarlık yapıyorlar ve başka bir şey olsa hemen satılacakken, kitap satmak uzun sürüyor. Çok bilindik kitaplar değilse daha da uzuyor süreç, kolay gelsin.

3 Beğeni

Gardrops ve Dolap uygulamalarını da kullanabilirsiniz.

1 Beğeni

Güncel idefix indirim kuponu var mıydı acaba biraz önce “PICODI25IDE” hayal kırıklığı yaşattı…

Şu an amazonda kitaplarda baya iyi indirimler var.

Maalesef şu an yok. Varsa sadece alışveriş yapanlarda vardır.

1 Beğeni

Sanırım prime üyelerine açılmış olabilir.

Arkadaş Idefix için kod sormuştu ona yazmıştım ben. :slight_smile: Fakat Amazon’dan da umudu keseli çok oldu yine de bir bakalım. :smile:

https://www.amazon.com.tr/gp/product/9750751116/ref=crt_ewc_title_srh_3?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM Etiket fiyatı 47 TL

1 Beğeni

Kitap başı %60 oranına geliyor indirimli fiyatlar.

1 Beğeni

Benim sepetim de böyle bir indirime girmiş. Yumoş hanımeli de güzel kokar, tavsiye ederim.

2 Beğeni

Genelde evet %60 cvarı ama bazıları daha fazla inmiş. Örneğin Dune Grafik Roman’ın etiket fiyatı 105 TL, Vaiz’in 1000 TL olması lazım.

Etiket fiyatları 46 ve 48. Ben de %50’yle aldım diye seviniyordum :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Can Yayınları’nda ve İthaki Yayınları’nda baya indirim var yalnız :flushed:

1 Beğeni

Aynen %50’ ile 70 arası geziyor indirimler. Zam öncesi fiyatlarına dönmüş galiba. BKM’den kontrol ediyorum ben. Kaç gün kalacak bu indirimler.

Stoklar biter çok kalmaz diye tahmin ediyorum. Çizgi romanlar çok düşmüş.

1 Beğeni

Amazon istediğim kitaplarda güzel indirim yapmış.

Her kitap almayacağım dediğimde kitap alıyorum. Lanetim olsa gerek bu söz.

2 Beğeni