Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Alfa o baskıların indeksini ayrıca yollamıştı :joy::joy: sonra düzelttiler.

İndeks dediğiniz nedir? Hikayeler var bende ve içinden bir şey çıkmadı.

Alfa’dan Zeynep Hanım’la görüşmüştüm, kendi sitelerinden almadığım için Amazon ile görüşmem gerektiğini ve oradaki kitaplarının indeksleri konusunda bilgisi bulunmadığını söylemişti.

içindekiler bölümü, bendeki de öyleydi.

muhtemelen Amazon ayağında halen yoktur. Ben alalı 1 sene olmadı.

Hepsiburada tıkla kazan 20:00-22:00

Hece Dergisi’nde de geçerli mi acaba?

4 Beğeni

Sanırım evet ancak üç kitap satışa açık zaten ikisi de en son çıkanlardan. Yani sonuç hüsran.

BKMkitap.com’un 300,-TL üzeri 15% indirimden bahseden olmamış sanırım. Birkaç haftadır var halbuki. Özellikle Google Alışveriş’te BKM’de en ucuz görünen kitaplardan almak istediklerinizden bir liste yapıp 300,-TL’yi geçtiğinizde kampanya olarak 15% indirimi seçtiğinizde oldukça hesaplı oluyor.
Biriktirip kullandım ben, 300,-TL kotası dolunca.
Kısaca 300,-TL’ye 45,-TL indirim veriyor.
(Bu arada on kere sipariş verdiysem bir tanesi hasarlı gelmiştir.)

1 Beğeni

Sanırım kitapların pahalılığı ve BKM’nin de geç gönderimi sebebiyle pek farkedilmemiş ya da tercih edilmemiş kampanya. :slight_smile:

1 Beğeni

Geç gönderdiği çok doğru, ama ben bununla barışığım. Benim için bir kıstas değil bir hafta-on günlük gönderim süresi. :sweat_smile: Hatta bazen “gelmesin bu ara” filan diyorum çünkü mevcut okunmamış kitap çokluğundan üzerimdeki baskı gittikçe büyüyor yeni kitap geldikçe… :sweat_smile:

İleride okuyacağım kitapları alıyorum BKM’den; acil gereken kitap alınmaz kesinlikle, haklısınız.

1 Beğeni

Ben de bir ara Kidega’dan alırdım hep kitapları ama o da Enpara kampanyasının bitmesiyle yok oldu gitti. Onlar da BKM gibiydi ama seviyordum kitaplar ucuzken. Fakat son 1 senedir belki de bir kitap bile almamışımdır Kidega’dan.

2 Beğeni

Ben de tövbeliyim BKM’den kitap almıyorum artık. Sıfır müşteri hizmeti sıfır maduriyet giderme var. Özenli gönderseler ya da direkt gönderseler (siparişlerimin içindeki kitapların yarısı iptal ediliyor genelde) sıkıntı olmaz ancak 3-5 tl daha az vericem diye her seferinde uzun uzun bekleyişler, sıkıntılı kitaplar ve gelmeyen ürünlerle uğraşmaktan aşırı yoruldum hele onların pek umrunda değilken… BKM gözümde biteli oldu biraz.

2 Beğeni

BKM ve Kidega, Enpara ve Papara avantajını kaybettiğinden beri alışveriş yapmadım. Yapmayıda düşünmüyorum.

3 Beğeni

Bende de durum aynı :smile: Çoğu kişi de bu siteleri ek indirimler için kullanıyordu, bkm de kod falan da oluyordu hatta :smile:.

4 Beğeni

Bkm ucuza satıyorsa alınabilir bir risk. Ancak normal fiyatlarla almak delilik. Kitapların çoğu deforme yırtık vs geliyor. Tahminim iade veya 2.kalite kitapları toplayıp internette satıyorlar.

1 Beğeni

Aynısını ilginç bir şekilde Arasta firmasına bağlı siteler de yapıyor. Kitabevlerinden dönmüş; hasarlı, yırtık kitapları satıyorlar.

2 Beğeni

Benim son BKM alışverişimde 1 kitabı kapağındaki ufak bir yırtılmayı bantlayıp öyle göndermişlerdi, ne kadar da düşünceliler öyle değil mi?:sweat_smile:

İade işlemleri sırasında hiçbir sorun yaşamadım, güzel ve hızlıca hallettim bu arada. O konuda kendini geliştirmişler. Bu durumu bir arkadaşıma anlattığımda “Ee tabii, o kadar çok iade alıyorlardır ki kendilerini geliştirmişlerdir bu konuda.” demişti.:smile:
Bu da böyle bir anıydı işte…

3 Beğeni

Hepsiburada 150/25 Turkcell Bizce uygulamasından kod (Hat Turkcell olmak zorunlu değil) ve Visa Kart 100/20 birleşiyor. Toplamda 150/45 indirim.

5 Beğeni

2 Beğeni

Elinde Amazon algida kodu kalan varsa özelden atabilirse çok makbule geçer, almak istediğim bir kitap var bir türlü elim gitmiyor bu fiyattayken

Algida kodlarının süresi doldu bildiğim kadarıyla. Ayın 10’u sondu yanlış hatırlamıyorsam.

1 Beğeni