Şu kitabı daha bu hafta başı 65 liradan aldım. Fiyat eşitleme politikası yokmuş şu an. O yüzden kargo gelince tek ürünü iade edeceğim. Halbuki atsa bi 33 lira bitecek iş. Kralların Son Çaresi kitabından da 9 lira fark yedik.
Dan Simmons’ın Kabus kitabı 195 lira etiket fiyatlı. 80 lira ekonomi tepe taklak olmadan önceki fiyat.
Ekleme: Başlığa uygun olsun. Kadim Kanunlar serisi de indirime girmiş bu arada. Link bırakmıyorum millet amazona girip bakmaya üşenin de paranız cebinizde kalsın diye. Seri 137 liraya alınabilir.
Yeni hesap açınca 150/50’yi veriyor. Prime indirimlerinden deneme üyeliği ile yararlanabiliyorsunuz. Siparişinizin elinize ulaşınca prime üyeliğinizi iptal edip tanımlı kartı hesaptan kaldırabilirsiz. Hatta telefon numarasını da kaldırırsanız aynı numara ile tekrar hesap açıp yine aynı adımları izleyerek kodu yine kullanabilirsiniz.
Benim aklım “Şimdi alsam hafta sonu dağıtıma çıkarlar mı?” sorusunda kaldı. :d Pazartesiden önce teslim alacak kimse yok. Bakalım cumartesiye kadar almak istediğim kitaplar tükenecek mi göreceğiz.
Dün aldıklarım şu an dağıtıma çıkardıkları için ikilemde kaldım. Geçen seferki indirimlerde de sipariş tarihinden 3-4 gün sonra teslimat verdikleri halde daha önce getirdiler. Dediğiniz gibi sağı solu belli olmuyor.