Zaman Çarkı serisinin tüm karton kapaklılarını sepete ekleyince 683 liraya düşüyor.
İlknokta fiyatı 1009tl
Zaman Çarkı serisinin tüm karton kapaklılarını sepete ekleyince 683 liraya düşüyor.
İlknokta fiyatı 1009tl
Arkadaşlar konu dışına çıkıldığı zaman bazı üyelerimiz bunu açıklama yaparak bildiriyor. Mesajlar da bu nedenle gizlendi. Şimdi taşıma işlemine geçiyorum.
İdefix kod var mı arkadaşlar? Teşekkürler.
Amazon üzerinde 100 lira üstü alışverişte 30 lira indirim kampanyası başlamış. “Bu teklif (“Teklif”) sadece davet alan müşteriler için geçerlidir.” diye bir ibare varmış kontrol edin siz yine de.
120tl’ye 40tl indirim kodu ile aşağıdaki kitapları aldım. Bu aralar seri fantastik kitapları okumakta çok zorlanıyorum. Odağımı koruyamıyorum. Bu sebep ile polisiye/gerilim kitapları daha rahat okuabileceğimi düşünüp, Kızıl Nehirler ve Siyah Kan kitaplarını aldım. Eşim de Seyirkitabını istiyordu toplamda 109tl’ye almış olduk.

8 adet gönderi şu konuya taşındı: Kitaplar Hakkında Danışma Başlığı: Şu Kitabı Okudunuz mu?
İthaki fiyatı 350₺ olarak gözüküyor, almak isteyen varsa şuan Hepsiburada üzerinde fiyatı çok makul.Cilt başına 36.4₺’ye denk geliyor. ![]()
Amazon bu kampanyadaki aldığım bazı kitapların fiyatını biraz daha indirmiş. Geçen seferki gibi iade yapacak mı bakalım. ![]()
ucuzkitapal.com da İş bankası için kampanya var.
Hopi kodları tekrar aktif dün alamayan varsa şuan alabilir.
Şimdi indiriyorum da davet kodu kısmı var. Eğer bir işe yarıyorsa sizin davet kodunuzu gireyim isterseniz?
P2D29QA davet kodum buymuş hocam sanırım ikimize de paracık veriyor.
Kullandım teşekkürler. Bu hopi kodu ile 120 TL üzerine 40 TL kampanyası beraber kullanılabiliyor mu acaba?
O konuda bilgim yok hocam.
Burayı kaçırmışım. 120/40 kodu nasıl kazanılıyor hocam?
Bende satıcısı amazon olan 120 TL üzeri ürünlere girince ürün resminin üstünde mavi bir dikdörtgen buton oluyordu 40 TL promosyonu uygula tarzı bir şey yazıyordu. Uyguladıktan sonra ürün uygunsa adres seçiminden sonra 40 TL düşme seçeneği geliyordu. Zaten düşmeyeceği zaman promosyon kodu bu alışveriş için uygun değildir yazıyor.
Linki bu imiş kontrol için.
Amazondaki en ucuz ürün nedir, bileniniz var mı?