Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Amazon parti kursa oy veririm. Mevcut siyasilerden daha çok yararlı Türk milletine.

11 Beğeni

Evet hocam ilk ODTÜ basmış. İlk kitabıymış Dan Brown’un bakalım sırayla başlayacağım inşallah :slight_smile:

1 Beğeni

Şanslısınız, ilk kez okuyacaksınız. Keyifli okumalar.

1 Beğeni

Dan Brown kitabı içerisinde sadece Başlangıç kitabını fazla beğenmedim. İhanet Noktası kitabında Langdon yok ama okumamın üstünden bayağı zaman geçti konusunu hatırlamıyorum sadece çok beğendiğimi hatırlıyorum. Kayıp Sembol yine çok hoşuma giden kısa sürede birirdiğim bir kitaptı. Ben iki kitabı da tavsiye ederim.

1 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/gp/product/9992265493

Stephen Zweig 7 kitabı 15 TL (bitti)

1 Beğeni

Amazon’da karton kapaklı “Cumhuriyet İstanbul’unda Kadın” kitabı 37,54 TL (%78,55 indirimli). Etiket fiyatı 175 TL ve 624 sayfa. Stokta 4 adet olarak gözüküyor.

https://www.amazon.com.tr/Cumhuriyet-İstanbulunda-Kadın-Kolektif/dp/625728841X

2 Beğeni

Seriyi okumamış biri olarak Da vinci den başlarsam olaylar karışır mu yoksa bağımsız mı? Sherlock tarzı mı kitap?

Karışmaz, o kadar bağlantı yok. Her kitap kendi içinde başlayıp bitiyor zaten.

2 Beğeni

Birbirinden bağımsızlar. İstenilen kitaptan başlanılabilir. Ben Langdon serisini Da Vinci Şifresi, Melekler Ve Şeytanlar, Kayıp Sembol, Cehennem, Başlangıç olarak okudum.

1 Beğeni

Millennium Serisi’nin ikinci ve üçüncü kitabını komik denecek bir fiyata aldım az önce Amazon’dan. İlgilenenler 3.kitabı hala alabilir, sanırım 2.kitap benim almam ile stok dışı kaldı :sweat_smile:

1 Beğeni

Amazon’da hopi kodu nasıl kullanılıyor bulamadım ne yazık ki.

Diğer her kod gibi kullanabilirsiniz. Mobil uygulamada adres seçiminden sonra gelen ödeme yöntemi seçilen ekranda aşağıda hediye kart ve promosyon kodlarını girebileceğiniz bir alan var, kodu girip uygula demeniz yeterli.

İşte gireceğim kod nedir onu hopi uygulamasından bir türlü bulamadım ne yazık ki. :frowning:

Bitti demiştiniz ama tıklayınca 1 tane kaldığını gördüm yapıştırdım siparişi. Bu arada setin piyasa fiyatı 60-70 TL arasıymış. Teşekkür ederim.

Kodu aldıysanız aynı işlemi tekrar yapın, arama kısmına Amazon yazarak kampanyayı bulun ve kodu tekrar alın. Aynı kodu veriyor.

Yapıyorum ne telefonda ne de web sayfasında kod çıkmıyor galiba sona erdi kampanya.

Bugün de yeni kodlar verecekler almayanlar için 11:00 gibi bakarsanız alabilirsiniz. Her gün sınırlı sayıda kod veriyorlar.

Teşekkür ederim. İlk defa kullanacağım umarım yakalayabilirim kodu.

Geçenlerde sorduğumda kampanyalar birleşmiyor denmişti, ben belki sonradan birleşebilir diye benim gibi merak eden diğer arkadaşlar yerine yine sormak istedim (umut fakirin ekmeği) Hopi indirimi ile Amazon’daki 120/40 veya 100/30 indirimi birleşiyor mu arkadaşlar? İki indirimden de aynı alışverişte faydalanan oldu mu?:blush:

Sistem tek kodu veya sepet indirimini kabul edecek şekilde tasarlanmış.Yani birisini kullandığın anda diğerini iptal ediyor.

2 Beğeni