Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Ben de arattım ama gözükmüyor

1 Beğeni

Tamadres sitesinde alfa yüzde 50 şef. :wink::+1:

2 Beğeni

Tamadres Alfa’nın kendi sitesi. O kampanyayı biliyorum bazı kitaplar için geçerli.

Yüzde 50’ye varan diyor ve şansıma benim alacaklarım hep yüzde 35. :slight_smile:

2 Beğeni

40 TL indirimi nasıl uygulayabiliyoruz, kişiye özel mi?

Yeni açılan üyeliklere rasgele veriyorlar.

2 Beğeni

Yeni olan bir önceki 50/150 idi, bunda 30 ve 40’lar eski-yeni fark etmeksizin tanımlanmış. 42 hesabımın yarıdan fazlasına geldiler zira.

1 Beğeni

42 mi? :nazar_amulet: Bu sırada 5 hesabı yönetemeyen ben… :melting_face:

2 Beğeni

1 hesabı zor yöneten ben ve 2 senedir hiç indirim kodu göremeyen yine ben:D amazon sağolsun.

3 Beğeni

Hesapların e postalarını 1,2,3,4 diye isimlendirip şifrelerini aynı yaparsanız yönetmeniz kolay olur.

2 Beğeni

Bir notepad ve copy/paste yetiyor. Zaten ilk harfleri girdiğinizde görünüyor hepsi. Hepsiburada Tıkla Kazan ve Amazon kampanyaları için kullanışlı oluyor, tavsiye ederim. Yeni hesaplara tanımlamayı sürdürdükleri sürece benim hesapların sayısı da zamanla artacaktır.

Ben bunu önermiyorum, zaten rakamlı mailler genelde alınıyor. Bir sıfat ve isim bileşimi bulup harf harf değişerek ilerlemek daha akılda kalıcı olmasını sağlıyor, hem keyifli. İkinci kelime sabit, ilkini değişerek yirmi kadar ekledim, gayet pratik.

2 Beğeni

Gmail için yeni mail açmanıza gerek kalmadan harfler arasına nokta koyarak yeni Amazon üyeliği oluşturabilirsiniz. Dots don't matter in Gmail addresses - Gmail Help.

8 Beğeni

Mail adresinizin sonuna +istediğiniz birşey yazarsanız da olur.

2 Beğeni

Idefixde aktif bir indirim kodu var mı?

1 Beğeni

İlknokta, ithaki yayınevi için 3 günlüğüne %50’ye girmiş. Malazan çıkmadan olması manidar. Ya da en az 1-2 ay gecikme var, onay alıyorlardır :slight_smile:

1 Beğeni

:open_mouth:

1 Beğeni

Şimdi hesaplara bakarken gördüm birine 100/30 kod vermiş ama daha 120/40 gormedim bakabileceğim bir link var mı yoksa ana sayfada mı gözüküyor?

Ekleme: Şimdi buldum.

1 Beğeni

Bunu da satışa sunmuşlar ama %50’ye girmemiş :d
Sanırım stokları güncellemediler bunun baskısı yoktu diye biliyorum.

Sanırım bu unutulmuş bende yüzde 35 gözüküyor :slight_smile:

Bazı yeni çıkan çizgi romanların ne hikmetse stoğu bitmiş. İndirimden sonra depoda birkaç yüz tane bulup geri girerler stoğa herhalde. :slight_smile:

İdefix’te 250 liralık sepete 30 liralık otomatik indirim var.