40 TL’lik indirim ile 98’e geliyor. İlerde Türkçe basılır ise 98 TL’den çok daha pahalı olacakları kesin.
GULUMSE40 kodunu alabilen var mıdır? İki farklı hesapta kod kısmında kullanılamaz diyor. “Aynı sorunu yaşayan var mı?” diye kodun kullanım sayısının bitmiş olup olmadığını merak ediyorum.
Daha şimdi kullandım. Ama ben kodu girmedim kendisi otomatik düştü niyeyse.
Hesabınız yeni mi? Eğer öyleyse bilgisayardan deniyorsanız mobilden de deneyin. Bilgisayarda bende de çalışmadı kod mobilde direkt aktif oldu.
Hayır, eski hesap… mobilden çalışmadı. Anasayfada gözüküyor kampanya ama iki hesapta da ödeme kısmında uygulamıyor. Bir de yeni hesap açıp deneyeceğim.
Satıcının Amazon olması gibi bir şart vardır büyük ihtimalle. Satıcı Amazon mu tüm ürünlerde?
Evet… amazon satıcı ve göndericisi olan ürünler…
Bildiğim kadarıyla eski hesapların çoğunda çalışmıyor zaten yeni bir hesap açın deneyin. İlk alışveriş için diye biliyorum ben onu.
Bende öyle biliyordum. Bir kaç gün önce yaptığım 2. Siparişe de aynı kodu, indirimi verdi. Yeni hesap açtım kodu çalıştı. Teşekkür ederim ilginiz için… Yeni hesap açarak çözüme ulaştım.
kings of the wyld çok güzel kitaptır okuduğum en komik fantastik kurgulardan birisidir. Yayın hakları ithaki’de hatta teee 2017’de mi ne aldılar ve halen basmadılar. O zaman ki çalıştığım yayınevi için bu kitabın haklarını almak için çok uğraşmıştım, kitabın haklarını veren ajans ithaki bu kitabı ayırttı 1 sene içinde basacaklar demişti. Aha al sana 1 sene
İthaki vaatlerini uluslararasına da yaymış desenize. Bu yıl bitiyorsa hakları belki şu iki ay içerisinde görebiliriz.
İthaki temsili: Ay dediysek ayın son gününü, yıl dediysek yılın son ayını, telif süresi içerisinde dediysek 5 yılın son yılının son ayının son gününü kastettik.
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMSBXR7K0EQXS
Amazon’da yeni kampanya başlamış, listedeki kitaplardan beş adet alana %20 indirim olacakmış.
Her aldığın 5 kitap için mi geçerli yoksa belirtecekler mi? Benim listedeki kitaplarda bir değişiklik görmedim.
Paylaşılan linkteki kitaplarda geçerli. Ödeme ekranında düşüyor.
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AM6KFHBB77OP6?ref=psp_pc_see_more&redirectAsin=6052954396&redirectMerchantId=A1UNQM1SR2CHM
Bir de böyle bir kampanya varmış.
Sadece linkteki listedeki kitaplar için olması lazım.
Hepsiburada premium uyesiyim 25tl uzerine kargo bedava olmasi gerekiyor ama olmuyor nedense
Ben az önce aldım tek kitap 26 liralık oldu ama satıcı ile alakalı olabilir mi?