Yılın Çok Satan 250 Kitabında %25 Net İndirim! ile birlikte 18.75 Tl
Alfa için şu an idefix iyi gibi. Artı sepet indirimi ile yüzde 43-44 civarı bir indirim oluyor.
Geçen ay verdiği 500 üzeri 100 kodlardan bulunca %50’den fazla oluyor indirim.
Yaptık bir çılgınlık bakalım… 250 civarı
Olsa da yesek diyesim geldi.
Valla ben de iki tane vardı ama kupon + sepet kombinledim. Süper oluyor. Kalmadı şimdi elimde.
Ben birkaç gün önce İdefix’te %10 sepet indirimine ek olarak 35 tl hediye kartı+40 tl HOPI40 indiriminden faydalanıp alışveriş yaptım. Gayet uygun oldu. Birkaç güne gelir kitaplar.
Sepette otomatik 50 TL indirim idefix kendiliğinden yapıyor.
Örneğin şu kod çalışıyor. 750 /100 kodu.
HOPI100
ama idefix’in yaptığı 50 TL indirim iptal oluyor.
Toplam da indirim oranı yüzde 48-49 gibi bir şey oluyor.
Hangileri hangi hesaplarda çalışır bilmiyorum ama şu sayfada başka kodlar da var.
Ben de sepet yapıyorum ama misal benim Felsefe Tarihi 130 iken yine sepette 130’dan hesaplanıyor.
Ödeme ekranında yansıyor ek indirimler. Daha doğrusu ödeme bilgilerini girdikten sonraki onay ekranında gözüküyor.
Kart bilgilerini isteyene kadar aynı
Benim de aynı durum, buraya bakarak kitapların teslim edilmeyeceğini anladığımda ürünler hâlâ dağıtımdaydı. HepsiJet’e ürünü teslim almak istemiyorum diyerek mesaj attım WhatsApp üzerinden para iadesi yaklaşık bir saat sonra yapıldı. Hâlâ teslim almayanlar varsa bu şekilde bir yol izleyebilirler.
HepsiJet canlı destek numarası,
+90 549 558 03 03
Tabi, burada haklı olduğumuz için tüketici hakem heyeti, hepsiburada müşteri hizmetleri ile de çözüme varılabilir. Direkt kitabın birebir gönderimi için fakat zamanım olmadığı için ben bu yolu izledim. Eğer zamanınız varsa size tanınan haklarınızı kullanmak en mantıklı yol olacaktır.
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/is-bankasi-kultur-yayinlari?siralama=indirimurunler&sayfa=1
Bazı kitaplarda iyi indirimler var ve sepette de düşüyor bakmak isteyen baksin mutlaka
Fiyatı iyi yakalamışsınız şu an bu fiyat yok Çehov’da
Çok teşekkürler, benim sonradan gönderilen ürün de yarın teslim edilecekti ama artık satıcıya güvenmediğim için sizin gibi Hepsijet’e ulaşıp iptal ettirdim.
Hızla tükendi sanırım, paylaştığımda sadece clive barker da sınırlı stok uyarısı vardı.