Dün yeni açtığım hesapla alışveriş yaptım, kod çalışıyordu.
idefix indirim kodu elinde olan var mı? şu çarkı döndürme döneminden…
kendi soruma kendim cevap vereyim HOPI60 çalışıyor sadece 500 ve üstüne aklınızda bulunsun.
Arşimet’ten Kuantum Fiziğine - Deneylerle Bilim (Ciltli) 39,90
Hepsiburada ve Trendol’da 30 TL. Üçünün de satıcısı Kitap365. Güvenilir mi bilmiyorum.
Kitap365, Epsilon’un sitesi. Güvenilir.
Site kapalı olmasaydı, evet
Yakın zamanda Trendyol mağazasından sipariş verdim. Hızlı ve sorunsuz geldi, alacak olanların gönlü rahat olabilir.
Hem indirim kodu hem de İthaki %50 indirimli yer var mı dostlar?
Şimdilik 120/40 koduyla en uygunu Amazon gibi duruyor. İthaki kitaplarında ise kimi kitapta hiç indirim yokken kimi kitapta %50’den fazla indirim var.
O zaman %50 bekleyeceğiz.
D&R’da 200 TL’ye herhangi bir indirim kodu var mıdır?
Arkadaşlar İdefix’te uygulamaya özel bedava kargo kampanyası var mı? Bir ara öyle bir konuşma geçti diye hatırlıyorum ama bulamadım.
Kasım ayına özeldi galiba. Bitmiş olabilir.
Daha önce yazıldı mı veya daha ucuza satıldı mı bilmiyorum ama bana iyi gibi geldi.
https://www.hepsiburada.com/oluhane-kapilari-malazan-yitikler-kitabi-2-steven-erikson-p-HBCV00002ICDGX
Ölühane Kapıları ciltsiz karton kapak sepette indirimle 95 tl
Ek olarak paycell 150-30 hepsiburada kampanyası ile birleştirerek daha verimli olabilir.
BKM çalışan kod var mı arkadaşlar?
Seçili ürünlerde 2.50 ₺ indirim varmış. Kitaplarda gözüme pek bir şey çarpmasa da kahve ve yeşil çay için bir göz atmanızı öneririm.
Hopi kodu kullanmak için son gün ne zamandı? Daha geçmediyse elimdeki kodu kullanayım.