Gerçekten öyle, çok teşekkürler, umarım aynı fırsatı siz de yakalarsınız
Amazon bizi terk etti galiba… Yarın müşteri hizmetlerine kodun akıbetini sorayım.
Ben bugün sordum. Kota dolduğu için kod mailinize gelmemiştir dedi.
Düzenli amazoncu prime olmama rağmen bugüne kadar kupon/çek kazanmadım ve fiyat değişikliğinden iade bile almadım. Hepsine uygun dağilsiniz dedi. Bildirimlerim kapalı diye mi olmuyordur?
40 TL için kota mı koymuşlar gerçekten, boşu boşuna milleti bekletiyorlar. Kupon gelince alırım diye Malazan 3’ü bekletiyordum, artık stokta da yok.
amazon’un hediye çeki için e-posta göndereceğini vaat edip stok doldu diye göndermemesi hepsiburada’nın yılbaşında 50 tl hediye görseli hazırlayıp kaynım yanlışlıkla size 50 tl hediye çeki görselini göndermiş benim haberim yok yanlışlıkla olmuş demesine benziyor.
Kime gitti acaba bu mailler? Görünüşe göre buradaki kimseye gelmemiş. Tekliften yararlanabildiğimize rağmen kota deyip geçmeleri ayrı tuhaflık.
Amazon sözde bana da indirim kodu gönderecekti. Amazon da mı bozuluyor nedir.
Bende şimdi müşteri hizmetlerine sordum “30.000 kod tanımı olmuş. bu kod sınırı bitmiş olduğu için kullanamıyor olabilirsiniz” dedi.
Sistemde yararlanabilir gözüküyor mail gelmedi dediğimde ise;
“Sistemde verilmiş kampanyadan yararlanılabilir yazıyor evet ama mail gelmediği için kullanım olmaz.” dedi.
Kampanyadan yararlanabildiğimiz yazıyor. Fakat hiçbirimize mail gelmemiş. Mail gelse kullanmasam 30000 kota doldu deseler anlarım. Böyle bir durum da söz konusu değil. Ortada ne mail var ne kod. Sistem ya kimseye vermedi verdi gibi gösterdi ya da birkaç kişiye verdi 30000 kişiye verdi olarak gösterdi. Tuhaf olay yani.
Bu çek gelecek diye kitap almayı erteledim şimdi de fiyatları artmış ulan heyaaaat
Aynen, çek gelecek diye 252 tl’ye almadığım kitap, 466 tl oldu.
idefix 500tl üzeri 100tl indirim kodlar vardı, olan varsa yazabilir mi?
D0A34275 bu vardı ama şimdi çalışıyor mu bilmiyorum.
maalesef çalışmıyor, teşekkürler yine de
Ayrıca Stanislaw Lem kitaplarında da %40 indirim var Stanislaw Lem Kimdir? - En Sevilen ve En Çok Satan Kitapları