Çok yanlış anlamışım ben ![]()
Benim anladığım: 5 kitap al 20 kitap öde.
Gerçekte olan: 5 kitap al 20 TL öde.
Öğleden beri kitap okuyunca normal galiba ![]()
Çok yanlış anlamışım ben ![]()
Benim anladığım: 5 kitap al 20 kitap öde.
Gerçekte olan: 5 kitap al 20 TL öde.
Öğleden beri kitap okuyunca normal galiba ![]()
Orhan Pamuk’u popülist bir yazar olarak görüyorum. Sevenleri tarafından linç yemek istemem ancak ben abartıldığını düşünüyorum. “Türkler bir milyon ermeniyi ve otuz bin kürdü öldürdü.” gibi söylemleri ve ülkemizi dış basına sürekli karalaması da işin cabasıdır. Yeni kitap çıkardı her yerde Orhan Pamuk.
Galeano’nun bu baskısını bilmiyordum yeni gördüm. Diğer klasik beyaz kapaktan daha güzel olmuş. Keşke Sel baskıları da Can’a geçse.
Bu düşünceye ben de katılıyorum. Sırf merak ettiğim için alıp okudum, okuyamadım daha doğrusu yine abartıldığını gördüm. Dış basında ses getiriyor olması güzel ama ülkesine karşı tutumu hoş değil. Benim de ülkedeki birçok şeyden memnun olduğum söylenemez ama yabancı arkadaşlarımla sohbetimde bunu dile getirmiyorum ya da ele alış şeklim bu şekilde değil.
1 adet gönderi şu konuya taşındı: Tartışma Köşesi
Dün sipariş vermiştim, bugün elime geldi. Tüm paket ve içerik kusuruz. Basım çok kaliteli. Şiddetle tavsiye ederim.
Amazon’da bazı yabancı kitaplar için nispeten güzel bir kampanya var, kampanya dahilinde 3 kitaptan alırsanız %10 indirim uyguluyor.

%10’dan faydalanmak için satıcının ‘Amazon EU Sarl’ olması gerekiyor.Kampanyanın linkini atmak istedim ama hata verdi, halbuki sepette indirim gözüküyor, bir göz atmakta fayda var.Ben eksik birkaç kitabımı aldım, kargo ücreti ücretsiz olmuş oldu. 
9,90 TL
6,90 TL
17,50 TL
https://www.kitap365.com/kitap/demir-kral-lanetli-krallar-1/403907
Selamlar, Kidega indirim kodu var mı?
KdG2107, 100/10 TL indirim
Amazon’da İş Bankası Karamazov Kardeşler ciltli 29 TL stokta 8 adet kalmış…
Çok teşekkür ederim, bunu bekliyordum.
D&R’da Can Yayınlarının çoğu kitabı %44 indirimde. Sepette de ek %5 indirim var.
edit: Sepette %5 indirim kalkmış.