Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Evet bana da şimdi o şekilde bilgi verdiler. Yine klâsik her zamanki kitaplarda bu uygulamaya gitmişler.

1 Beğeni

https://www.nadirkitap.com/otostopcunun-galaksi-rehberi-5-kitap-bir-arada-ciltli-douglas-adams-kitap29796020.html?gclid=CjwKCAjw_YShBhAiEiwAMomsEJVadsVxUlYF0ElyvUUkfkOy0IVzJkGoAGdS0NB5Mxh7ry8SpDbCvBoCe24QAvD_BwE

Vietnam’da Napalm bombardımanına maruz kalmış kitabın açıklamasına eksik ve okumaya engel bir durum yok yazması gümletti. Sahaf abiye buradan teşekkür ediyorum günüm şenlendi resmen.

25 Beğeni

Yüzün üstünde kitap bulunan listemde fiyatı inen tek kitap bu. İnsanlarla alenen dalga mı geçiyorlar yoksa indirimler henüz tam olarak yansımadı mı bilmiyorum…

2 Beğeni

Bence hiçbir sahaf bu kitaba para verip satın almaz. Muhtemelen çöpten vs alınmış bir kitap.

5 Beğeni

Bu “okumaya engel değil” lafı sinir ediyor beni. Sahaflar çokça kullanır bu sözü ama en son Kidega alışverişimde bayağı hasarlı ve sararmış olarak gelen bir kitap için Kidega çalışanı bana bunu demişti :slight_smile:

7 Beğeni

Bunu nasıl beceriyoruz? Ben yapamadım da.

Edit: Sanırım 3 satte bir sıfırlanan bir kampanyamsı bu.

Sepette ne var, hangi kitapları alacaksın?

Adam haklı, en kötü fazladan şöyle bir kıyafet alarak okunabilir aslında. Yeter ki engelleri aşmak isteyelim. :sweat_smile:

3 Beğeni

Denemek için attım bir iki tane.

Efsane bir çarsın abi ya :smile: Kim ne okuyor takip edip, belki güzeldir diyip kendin de alman falan. Bayılıyorum şu işlerine. Helal olsun. Okur gibi okur.

4 Beğeni

Kitabın dili olsa da konuşsa… Benim domuz saldırısından kurtardığım kitap bile çok çok iyi durumda. Deprem bölgesinden olabilir diye düşündüm.

3 Beğeni

Deprem bölgesinden alınan kitabı satışa koymuşlar gibi geldi bana.

2 Beğeni

Eski Amazon indirimleri gibi bir indirim gelir mi diye bekliyorum. Gelirse o şekilde 300TL’ye %20 indirimi kullanmak istiyorum.

Bazen indirimin ilk günleri değil de daha sonraki günler kitaplar indirime girerdi. Öyle bir şey olabilir mi yine?

2 Beğeni

alfa %50 olur mu yakında, hangi sitelerde alfa için yüksek indirim bulabilirim

2 Beğeni

kidega’nın ketebe kampanyasındaki kitaplar yüzde elli indirimde değil.
-Selçuklulardan Osmanlılara Türk Sanatı, 640 lira etiket fiyatı, kidega’da 499.20, yüzde yirmi iki indirim oranı.

• Günlükler (1898-1918), etiket fiyatı 130 TL, kidega fiyatı 101.40. Bundaki indirim de yüzde yirmi iki.
1 Beğeni

tam olarak bulamadım ama %50ye yakın şöyle oluyor bazı kitap veya setlerde %40 var bende de ekstra %10 kodu var bir youtuberdan buldum. İlkçağ Felsefe Tarihi setini yaklaşık %50 indirimle almış oldum

tamadres %10 indirim kodu: TAMADRESMELİSA

2 Beğeni

Amazonda da benim listemde hiç bir değişiklik yok.

1 Beğeni

Nasıl bahar fırsatlarıyla dünden beri listeme devamlı zam geliyor

2 Beğeni

Diğer forumlara, yan hesaplara ve arkadaşlarıma baktım. Cidden bu sefer acayip bir zam var amazonda. Hepsiburada ilk kez beni kendine çekti. Amazon 120/40 kodunu bile 20 hesabımdan birine bile atmamış. (Etrafımdaki herkes ayrıca.) Müşteri hizmetleri ise ilgileneceğini söylüyor ama asla takmıyor :slight_smile: cidden bozdu. Prime üyelerine kod postalarlar diye düşünüyorum ileride yoksa adında kalacak indirimler sadece.

2 Beğeni

Amazon görece küçük bir şirketken kitap satış politikaları üzerinden büyüdüğüne dair bir yazı okumuştum. Bence bizim ülkede de diğer unsurların yanında bu sayede de pazardaki etkinliğini artırdı. Artık o tarz indirimleri falan çok beklememek gibi. Tabii bakarsın anlık güzel fırsatlar olur bu döneme özel ama çok da “şeyapmamak” lazım gibi. :smile:

1 Beğeni

3 saatlik bir indirimmiş.