Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Şuan bir telegram grubunda hepimiz aldık neredeyse tek olarak.Bu fırsat kaçmaz çünkü,hemen de alınması lazım bence,ya stok biter ya da indirimi geri çekerler.

2 Beğeni

Bu arada kargo bedava kodu ile Çek Kazan hediye çekleri aynı anda kullanılabiliyormuş.

Allah allah ilginç biz hepimiz bu kodla aldık :smiley:

Evet bende anlamadım neyseki başka kodla aldım. Teşekkür ederim haber için :heart:

2 Beğeni

iyi bari :slight_smile: umarım hepimizinki gelir :pray:

Şimdi 50 tl olarak güncellenmiş fiyatı. Kaptım bir tane umarım gönderilir. :smiling_face_with_three_hearts:. Teşekkür ederim haber verdiğiniz için.

2 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/dp/9754050139/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_QPH9XGX35XM565ZNXA6Q?_encoding=UTF8&psc=1

Stephen King’in Sadist ve Ruhlar Dükkanı kitapları yüksek indirimde. Aldım ikisini de. Bence kaçırmayın.

6 Beğeni

Çok teşekkürler diğer kitaplarında da var mı acaba onlara da bakayım bi. :joy:

Güncelleme: Oyun ve Christine kitaplarında da büyük indirim var.

1 Beğeni

Agatha Christie’nin kitaplarında da %60-70 arası indirim var.

1 Beğeni

Hayatı Emen Karanlık, Kuşku Mevsimi ve Rüya Avcısı da yüksek indirimde. Ayrıca Agatha Christie’nin yüksek indirimli kitaplarını da ekliyorum.

2 Beğeni

Arkadaşlar indirimli Stephen King kitaplarının boyutlarına dikkat edin.
Çoğu 21,5 santimlik yeni uzun baskılardan değil.

Farklı baskıları olduğunu bilmiyordum hiç

Önceki baskılar 19.5 santim boyundaydı. Son baskılarda boyutu 21,5 santime çıkarttılar.

Ruhlar dükkanı 19.5 , sadist 21.5 şimdi baktım.

1 Beğeni

Eski King baskılarının piyasada hele hele Amazon’da olduğunu zannetmiyorum. Muhtemelen sistemde güncellenmemiş.

Can Yayınlarının ciltli kitaplarında %49’a varan indirim var

10 Beğeni

Amazon gizli gizli %60-%70 indirim yapmaya başlamış sessiz sessiz :joy:

Evet fark ettirmiyor bile önümüze düşse keşke şu indirimler. Tüm gece bakınacağım şimdi amazona. :sweat_smile:

1 Beğeni

%60 %70 olsun öyle alalım :joy:

2 Beğeni

İnşallah gizliden olsa bile %60-%70 indirim olursa çok iyi olur aralık ayından beri düzgün bir indirim yapmadılar :blush:

2 Beğeni