Henüz almadım. Düşünüyorum ne alsam diye. Siz neler aldınız?
DnR ücretsiz kargo kodu var mı?
Benim listem çok kabarık ve daha okumadığım yüzlerce kitabım var. Sürekli alıyoruz evde yer kalmadı.
300/%20 kampanyası ve 120/40 ile 55 lira gibi bir rakama geliyor. Etiket fiyatı 180 lira.
Antik Çağlardan Günümüze İcatların Öyküsü https://www.amazon.com.tr/dp/6051921605?ref_=cm_sw_r_apann_dp_Q01KSPPYC1XZ7NQB99ZR
İdefix artık indirim kodu vermiyor sanırım. Kötü oldu bu. Eskiden ne güzel indirim kodları veriliyordu, alışverişimizi yapıyorduk. Şimdi baktım sepette yaklaşık 2.500 liralık kitap var . Aynı şekilde Amazon da kod vermiyor.
BDA02004
500tl üzerine 100tl indirim.
Son kullanımı bugün. Siparişimin sonrasında vermişti, ben kullanmayacağım, isteyen kullanabilir.
Kullandım, çok teşekkür ederim. Nedense son bir iki siparişimde bana kod vermiyor İdefix. Bu çok iyi oldu .
YKY’nin Sazlı Cazlı serisi acayip zamlanmış. 5 martta İdefix’te sepete eklediğim 4 kitap toplamda 125 tl civarında zam görmüş. Ve henüz mart ayı bitmeden. Örneğin 80’li yıllar kitabı 63 liradan 99 liraya çıkmış. 26 günde bu ne zamdır arkadaş!
İndirim kodu verilir beklentisine girmeden o gün sipariş verseymişim çok daha hesaplı olacakmış. Ülkede bir şeyi aldın aldın, almazsan kısa süre içerisinde %40-50 zamlı oluyor.
Ekleme: Amazon’da önceki gün sepete eklediğim flash bellek 88 liradan 103 liraya çıkmış, şaka gibi
@Otkazatsya bizim yazdıklarımız sadece bir iki örnek. Hemen her şey bu şekilde zamlanıyor. Nasıl bir ülke olduk böyle anlamak mümkün değil.
Kesinlikle öyle. Ben de amazon kodu falan var mı diye girdim yorumunuzu gördüm. 2 gün önce airfryer almıştık 5800’dü şimdi 6500 olmuş. 2 günde.
Twitter’da paylaşmışlardı, Ümraniye’de bir apartman dairesinin fiyatına Miami’de havuzlu bahçeli sitede müstakil villa + porshe spor arabası alınabiliyor.
Şu bisküviyi seviyorum, yılbaşında 5 TL’ydi fiyatı. An itibariyle 9.75 TL olmuş, az önce markette gördüm.
KKM muhabbeti çıkmadan önce paranı dolar yapıp kenara koyduğunda alım gücünü koruyordun.
Misal almak istediğin bilgisayar 10 bin liraysa onu dolar yapıp beklettiğinde 1 yıl sonra da doları bozdurup alabiliyordun aynı bilgisayarı. Şuan o da mümkün değil.
Her şey dolar bazında da yükseliyor, hayaldi gerçek oldu.
Yılbaşından bu yana dolar %2.5 yükselmiş. Çikolatalı bisküvi ise %100.
YTD
Yazdığınız her şeye katılıyorum valla. Yani bu gidişat nasıl bir gidişattır anlamıyorum. Nereye varacak bu işin sonu. Böyle gidemez, gitmemeli.
Bu arada bu bisküviyi ben de inanılmaz severim. Bisküvi de yiyemeyeceğiz anlaşılan.
Dune Ciltli 6’lı Set - Sepette Büyük İndirim
Amazon Link —> Sepete atınca 200 küsur indirim oluyor ve
Bu fiyata alabiliyorsunuz…
Ortalama 6-7 aydır kitap piyasasına bir hayli uzak kaldım özellikle İş Bankası modern klasiklerin ciltli baskılarının fiyatını görünce kısa bir süre akıl tutulması yaşadım…Yakın zamanda İş Bankası %50 görmüş müydü? Veyahut şu sıralar hangi sitelerde %50 görüyor bilgisi olan varsa ve cevaplarsa çok sevinirim.
@murgul Benim takıldığım nokta ocak ayından beri evet bazı zamlar oldu dolar 50-60 kuruş arttı ama 3 ay önce 45 tlye aldığım etli pilav dahi 108 olmuş, durum kötüye gidiyor aynen katılıyorum ama işin içinde “şark kurnazlığının” olduğunu daha doğrusu etkili olduğunu düşünüyorum.Hepsi üst üste binince olan tabii bize oluyor…
@Blackheart Nasıl yani nesi olumsuz durumun? Hepi topu dolar 19, euro 20, enflasyon almış başını gidiyor, geçen ay aldığımı her ay farklı ve daha yüksek fiyata alıyoruz…Şükretmek gerek (!)
Ucuzkitapal’da ara ara %50 görüyor onun dışında pek rastlamıyorum.
Ben zamlara değil; indirimlerin, kampanyaların azalmasına sitemliyim. Zamlara alıştım artık bu kaçıncı. Aldığım kitap sayısı çok azaldı bari onu ucuza getireyim kampanyayla diyorum, yok, olmuyor.
:Kidega duymuş isyanımı
@Who_Sametto şüphesiz şükrediyoruz dostum Reisimiz başımızda olduğu müddetçe sırtımız yere gelmez.
Kidega’da şu an %50 indirim var İş Bankası, Can, Everest ve Yky olarak %50leri gördüm ben
Alfa Yayınları da %50
Kidega da şuan Alfa yayin grubu %50 indirimde…