Kidega İthaki kitaplarının %5’ini satıyor herhalde. 20-30 kitap hariç başka kitap yok stoklarında bende öyle görünüyor. Diğer yayınevlerinde de durum aynı mı acaba?
Evet benim kitapların çoğu stokta yok temin edilecek görünüyor. İkinci bir jet fadıl vakası yaşamayalım:grinning:
Ulan bugün bir nisan aslında. Şaka yaptık demesinler?
Bu ay kidega’dan Kronik kitaplarını almıştım. Şimdi bu indirim olunca aşağıdaki kitaplarıda aldım.
Bu indirimler ve bizim psikolojik olarak kitapların pahalanacağı yada bulunamayacağı düşüncesi beni bitiriyor.
Kidega da ki bu indirimlerle beni acaba batıyor da elindekileri çıkartıyor diye düşündürmedi değil.

Stok satışı yapmıyorlar. Muhtemelen dağıtıcı - yayınevi paralarını en erken 6 ay sonra ödeyecektir, üretmediğin bir malı satıyorsun, aracılık parandan vazgeçiyorsun ama tıpkı faizsiz kredi kullanıyor gibi eline nakit para geçiyor.
Henüz alışveriş yapmadım gerçi ama Oldubil hesabı açtım. Kart bilgilerini girince sepet 1085 TL’den otomatik olarak 922 TL’ye düştü. Toplamda %57,5 gibi bir indirim oluyor yani. İletişim ve Metis’in de olduğı bu fırsat bir daha gelmez diye çoluğumun çocuğumun rızkından yiyeceğim galiba.
Bu oldubil tam olarak nasil çalışıyor acaba? Kredi kartınızı mı tanımlıyorsunuz? Ya da oldubile para mı atıyorsunuz?
Ayrıca bir kredi kartı gibi çalışıyor. Taksit yapmadığı ve ben de yüklü bir alışveriş yaptığım için vazgeçtim kendisinden. Yoksa güzel bir indirimi var aslında.
Ben kredi kartımdan 100 TL para yükledim, komisyonsuz hesaba yükledi. Taksitlendirme yok, daha ziyade papara gibi çalışıyor.
Bu mesajınla bende Oldubil hesabı açtım. 356 TL karttan yükleme yaptım. Oldubil sanal kart ile ödeme yaptım ama sepette %15 ek bir düşüş olmadan direkt çekim yaptı. Oldubil uygulamaya baktım, orda da hesaba geri yansıyan bakiye yok. Neyi yanlış yaptım acaba?
Ürünlerinizde %10 indirim görünüyor, bir kod mu kullandınız acaba?
EDENRED10
Bu indirim kodu ile %10 indirim sağlıyor.
Bende çalışmadı ama, daha önce kullanmıştım acaba ondan mı?
Geçersiz dedi kod için
Oldubil’de hesaba geri yansıma yok, ödeme aşamasında oldubil sanal kart bilgilerini girince otomatik olarak sepet miktarı %15 düşüyor. Benim 510’luk sepet 444 liraya düştü.
Geçen seneyi çok sönük geçiren kidega bu sene gaza bastı. Hemen hemen her hafta sonu bir kaç yayınevinde %50 yapıyor. Bu hafta sonu iyice abarttı. Pazar gece 00:00’da biter indirimler diye tahmin ediyorum.
Eğer indirim kodu kullandıysanız ayrıca bi %15 daha indirim yapmıyor.
Dün gece bende çalışmadı bu kod
Oldubil hesabı açtım fakat para yükleyemiyorum. Neden acaba?
Enpara ve Yapı Kredi sorun çıkardı bende. Garanti Bankasından yapabildim.