Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

5 Beğeni

Keşke Türkçe kitaplarda da böyle güzel indirim olsa.

3 Beğeni

Türkçe kitapların birçoğunda 4 Al 3 Öde kampanyası var. İthaki’lerin hemen hepsinde var gördüğüm kadarıyla

4 Beğeni

1 Beğeni

Bende de çalışmadı. Müşteri hizmetleri de sabaha kaldı. Son 20 adet diyor. PRIME100 aktif olsaydı çok iyi olurdu.

1 Beğeni

Tolkien Mirası şu an 395’e geliyor. Sizce daha fazla indirime girer mi, almazsam pişman olur muyum :see_no_evil:

PRIME100 kodu için müşteri hizmetlerine yeniden sordum; “4 Temmuz ve 17 Temmuz tarfihleri arasında üyelik başlatan müşterilerimiz için geçerli olan bir kampanyadır.” denildi. :woman_shrugging:

1 Beğeni

Galiba Türkçe kitaplar indirime girmeyecek. Bir fikri olan var mı? ( 4 al 3 öde dışında )

1 Beğeni

Kitap için artık prime day beklemenin bir özelliği kalmadı .Spesifik bir indirim yakalanmadıkça farkı kalmamış diğer sitelerden.Listemdeki kitaplar ya zam yemiş yada tükenmiş çoğu 4 al 3 öde yeterince iyimi emin değilim. 300 100 olanlar için ise iyi gibi. Berfu Yenenler yerine kitaplara ekstra yüzde 10 indirim yapsa daha çok reklamı olurdu hadi diğer ünlüler neredeyse youtube alanlarında ana akım…

2 Beğeni

Listemdeki hiçbir kitap indirime girmediği gibi sepete koyduğum bir kitap zam bile yemiş. Kaliteli bir prime day oluyor :slight_smile: Klasik 250 TL %10 indirim devam ben de.

2 Beğeni

Benim listemdeki ürünlere zam gelmiş. :smile:

1 Beğeni

Nays kart Amazon da geçerli mi ?

1 Beğeni

İlerleyen günlerde indirimler artarmı sizce?

1 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/dp/6257973104?ref_=cm_sw_r_apann_dp_EK5EG5YD4M686AG5VYRA

2 Beğeni

O tarihlerde Amazon hesabını açanlar için mi yoksa o tarihlerde Prime üyelik başlatanlar için mi?

Bende PRIME100 kodunu sordum. Banada e postanıza hakkettiğinize dair mail gelmesi gerek dedi.

Buradan kontrol edebilirsiniz.

1 Beğeni

Ne kadar mantıklı oldu bilmiyorum ama aldım artık.

2 Beğeni

Fiyatı uygun olmadıkça Amazon’dan kitap almanın bir esprisi kalmadı benim için. Zaten aşırı tozlu, kirlenmiş ve sararmış bir şekilde geliyor kitaplar. Aynı parayı veriyorsam başka siteden alırım, varsın birkaç gün geç gelsin, çok önemli değil. (Tek avantajı kaldı, bir adet kitap sipariş verip kargo ücreti ödememek).

9 Beğeni

Fırsat: Mozart (Ciltli) https://amzn.eu/d/7WpWQuw
İyi mi fiyat8