Ahmet Ümit kitaplarında fiyat düşüşü var mesela benim gözüme çarpan.
Lilith’in Dölü’nün yazarı olan Octavia Butler’in yeni kitabi Tohumdan Hasada 165 ₺ olmuş Amazonda. Ben aldım. Sizde düşünüyorsanız bilginiz olsun, müthiş bir yazardır.
Tohumdan Hasada
https://amzn.eu/d/6iXTHLg
İlaveten 4 al 3 öde de var. Amazonun yazdığı indirim oranına bakmayın bunların çoğu etiket fiyatının yarısı.
Bazen bakiye olarak iade ediyorlar ama garanti olsun istiyorsan destek kısmına yazabilirsin. Hemen anında ilgilenirler mi bilmiyorum.
Bu arada dikkatimi çekti kampanyalı kitaplarda stoklar 5 olarak görünüyor. Belki sattıkça ekliyorlardır. Yine de almayı düşünen varsa bilgisine.
Bunun indirime düşmesini bekliyordum ne zamandır. Ben de aldım, haber verdiğiniz için teşekkürler.
Rica ederim. Aynı sekilde çıktığından beri surekli bakıyordum, en ucuz 180 oluyordu hep. Son zamanlarda da maalesef fiyatlar artmaya başlayınca hic düşünmedim bile.
bunu ilk olarak “ismet özel imzalı” diye okuyup geçmiş zamandaki fıkralarla anadolu programındaki gibi nasssiii?? dedim bir an =) bu da saçmave komik bir anımdır.
Ben de ilk baktığımda İsmet Özel diye okudum.
Ben hâlâ İsmet Özel diye okuyorum
Amazon listemde dişe dokunu bir indirim göremedim. Benim listemdeki yüksek indirim aşağıdaki kitap. Diğerleri pek dişe dokunur bir şey değil.
123 lira. 4 al 3 ödeye de dahil.
Amazon’da Prime Day kapsamında bazılarında 4 al 3 öde, bazılarında sepette %10 kampanyalarıyla Akılçelen’in Sanderson kitapları yaklaşık %60 indirimle alınabiliyor. Ben aldım, oldukça uyguna geliyor.
Amazon ödeme aşamasında bu şekilde bir bilgi sunuyor. “Alışverişinle 50 TL hediye kupona hak kazandın” şeklinde.
ürünlerin altında da “Sonraki Siparişine 50 Tl Kupon fırsatı” yazıyor.
Önceki siparişimde de çıkmıştı ama bu koponu herhangi bir yerde bulamadım. Aktive etmenin bir yolunu da bulamadım.
Bilen var mı? Kupon kullanımı için belli şartlar; alt limit, mobil uygulama vs?
Siparişinizden bir hafta sonra hesaba 50 liralık kuponu tanımlıyorlarmış. Bildiğim kadarıyla herhangi bir alt limit vs. yok. Ayrıca şöyle bir şeye denk geldim.
- Adım 1: 11 Temmuz 00:00 ve 17 Temmuz 23:59 arasında Amazon.com.tr tarafından satılan ve gönderilen ürünlerden, 250 TL değerinde veya üzerinde alışveriş yap.
- Adım 2: Alışverişinden 7 gün sonra hesabına 50 TL indirim tanımlanacak.
- Adım 3: 50 TL indirimini 7 Eylül 23:59 tarihine kadar Amazon.com.tr tarafından satılan ve gönderilen ürünlerde yapacağın alışverişte kullanabilirsin.
Evet bu şekilde. Müşteri temsilcisiyle görüşünce kampanya linkini iletti.
Ama açıklamalar yanıltıcı olmuş ödeme sayfasında. Sonraki sipariş yazınca kafa karıştırıyor.
Bir de birden fazla siparişte aynı kampanyayı gösteriyor ama tek bir kupon verecek sonuç olarak.
Mevcutta Prime aboneliğim olmadığı için sormak istedim. Amazonda şu anda olan 4 al 3 öde kampanyasında aldığımız 4 kitaptan en ucuzu mu ücretsiz oluyor yoksa aldığımız tüm kitaplara %25 indirim mi yapılıyor?
Amazonun birkaç yıl önceki 2 al 1 öde kampanyasında her kitaba %50 yaptığı aklımda kalmış. Bunu hâlâ sürdüyor mu merak ettim.
En ucuz üzerinden fiyat düşüyor.
20 TL daha indirime girmiş. Malazan 1 Ciltli.