Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

4 al 3 öde ile aldığımız kitaplara 250 üzerine %10 da uygulanıyor mu? Çoğu kitapta 2 kampanya da yazıyor ama prime olmadığım için bakamıyorum.

1 Beğeni

Uygulanmıyor, sadece bir kampanya.

İlknokta indirim hazırlığında. Acaba bu indirime yetiştirilecek kitaplar mı var? :d

6 Beğeni

İlknokta’nın %50 İthaki indirimi geç bile kaldı :slight_smile:. Sepeti hazırlayayım.

Aramızda kalsın Malazan geliyor. :crazy_face:

Gelmezse sisteme savaşa açıp yapay zekaya çeviri yaptıracağım ne de olsa herkes kolayını bulmuş. :dd

5 Beğeni

Biz bu indirim haberini Malazan için bekliyorduk, o Malazan gelecek. Bi güzellik yapıp 4-5 yapsa yanına Way Station bi de Imagica koysa mis gibi olur.

3 Beğeni

En temizi 10’a kadar çıkarsınlar.

Acaba İthaki, Malazan’ı da Drizzt ve Ejderha Mızrağı ile aynı kadere mi mahkum etti?

“İthaki’nin fantastik seriler mezarlığı” :slight_smile:

5 Beğeni

Benim çevirmen arkadaşlarım var ben onlara güvenip çevirteceğim. :slightly_smiling_face:

Ödeme kısmında kupon kodu ‘KITAP4’ yazıldığında düşebiliyor. Bende de aynı sorun vardı KITAP4 kodunu yazınca fiyat düştü.

Prime Üyeleri için günün fırsatı: Yanan Tanrı: Haşhaş Savaşı 3
143₺
https://amzn.eu/d/65u0Vty

1 Beğeni

kidega rekora koşuyor 13 gün oldu sipariş daha tedarik edilecek

1 Beğeni

Kidega’dan ben de ayın 16’sında 9 kitaptan oluşan bir sipariş verdim. Bugün 1 kitabı iptal etmişler. Bakalım diğer kitaplar için herhangi bir iptal gelecek mi :slight_smile:. Umarım iptal edilmez.

30 güne kadar yolu var. :slight_smile:

1 Beğeni

Kidega 22.06 verdiğim sipariş 14.07 de ben mail attıktan sonra kargoya verilmiş. Benim mail etkili olmuş mudur yoksa gönderirlerken mi denk geldim bilemeyeceğim.

yuh ya… umarım patlamazlar bende iki kere mail attım birine cevap verdiler daha tık yok. Hayır sırf sepet dolsun diye sipariş verdiğim ortalık malı kitaplar bile tedarik sürecinde

1 Beğeni

Bazen mail atmak ve hatırlatmak gerekiyor. Kidega siparişlerin durumunu zamanında güncellemiyor ve müşteriye bilgi vermiyor. Siparişler “siparişiniz hazırlanıyor” aşamasındayken kargo firmasından mesaj geliyor. Siparişi teslim aldıktan sonra sipariş bilgisi “teslim edildi” olarak güncelleniyor.

1 Beğeni

Kitapyurdu

4 Beğeni

İLKNOKTA

5 Beğeni