Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

https://www.amazon.com.tr/gp/product/6256570588/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

Şu an en iyi fiyat burada.

1 Beğeni

Amazon’da yeni üyelere özel indirim var mı? Aynı numara ile hesap açılınca veriyor mu acaba?

2 Beğeni

5 Beğeni

Hull Zero Three’nin sonuncusunu ben aldım. Teşekkürler.

2 Beğeni

5 Beğeni

4 Beğeni

3 Beğeni

Amazon

2 Beğeni

Sepette 137’ye düşüyor.

2 Beğeni

ucuzkitapal.com’dan alışveriş yaparken dikkat edin. ciltli kuşe kağıt bir kitap aldım adamlar kağıda sarmış yollamışlar e haliyle cildi zarar görmüş ikinci ele düşmüş gibi olmuş kitap. sanarsınız sanki ilk kez alışveriş gönderen dolap, gardrops kullanıcısı. hiç mi karton kutu diye bir şey bilmez bir firma ya, en kötü baloncuklu poşet… çok uyuz oldum.

3 Beğeni

Benim kitaplar da öyle kağıda sarılıp gönderilmişti ama şansıma hepsi hasarsız geldi. Kötü bir yol izliyorlar niyeyse.

1 Beğeni

Benim de önceki siparişlerimden birinde kitap, kolide zarar görmüştü. Fotoğrafını çektim, mail attım. Kitabın değerini çek olarak karşıladılar. Satış sonrası oldukça ilgililer. Ancak paketleme konusunda eksikleri olduğunu ben de düşünüyorum.

2 Beğeni

11 Beğeni

En ufak koli, ambalaj, kağıt fiyatı aldı başını gitti. Bugün düz bir kargo 150 liralara dayandı. Üç harfli marketler karton atıkları eskiden çöpe atardı şimdi biriktiriyorlar. Kağıda sarmaları bile mucize şu durumda. Bim poşetiyle yollarlarsa şaşırmam.

4 Beğeni

Bir koli kaç para haberiniz var mı bea :smiley: Artık kolileri zor görürsünüz, pıt pıta koyup yollarlarsa öpün başınıza koyun.

1 Beğeni

7 Beğeni

Ne yapmamızı istiyorsun Melih? Bizde mi kitaplara zarar gelmesin diye mağazalardan almaya başlayalım? :joy:

3 Beğeni

Ekonomi’ye can ver Ahmet. Mağazadan da al, internetten de al :grin:

2 Beğeni

Dün D&R’a uğradım. Karton kapaklar 400₺ olmuş, yavaştan elenmemiz yok mu?

2 Beğeni

Fırsat: Sayılar Kitabı: Antik Çağlardan Günümüze Sayılar Hakkında Her Şey Amazon.com.tr

10 Beğeni