Koleksiyonerler için güzel ama bence zamanında 10 TL’ye satılan bir klasik kitap için oldukça gereksiz. Canterbury’nin orijinal deri cilt kitaplarıyla neredeyse aynı fiyata geliyor. Yayınevleri, özel baskılarla inanılmaz uygun fiyata sattıkları kitapları süsleyip fahiş fiyatlara satabiliyorlar. Tabii ki alanlara bir şey demiyorum, bu sadece kendi fikrim.
Amazonda çoğu Red kid ler 30 ila 40tl bandında. Biriktirenler varsa bilginiz olsun.
Ben göremedim bu fiyatlara link verebilir misiniz?
Ben de almıştım ciltsiz ise iade edeyim ben de.
Arama kısmına “red kit” yazarsanız bayağı bir ürün çıkıyor
Fırsat: Vahşi Batı Efsanesi - Red Kit 69 https://amzn.eu/d/5oGhlDs
Ben 10 -12 tane kadar sipariş verdim.
Üzerinde uğraşılmış ve kaliteli olmuş bir özel baskı bana kalırsa. Aynısı 1984 için de geçerli. İkisini de kütüphaneye atabilmiş olmanın sevinci ve huzuruyla sohbetten ayrılıyorum
Zamanında 1984’ün siyah baskısına düşmedim değil ama yine elimde normal versiyonu varken ne gerek var deyip almamıştım.
Sayfa sayısı yeni baskının üçte biri. Keyfe keder bir baskı gibi duruyor. Hemen de tükenmiş.
Yine gelir stoğa tek tek geliyor, çocuk kitabı zaten bu genel olarak. Bir çok filmi çekilmiş. Diğer baskı önsöz, sonsöz, resimler gibi şeylerle biraz daha fazla sayfalı.
400 sayfa fark var iki baskı arasında. Çocuklar için edisyon yapılmıştır geçmişte ama İletişim’in bastığı baya baya ilk edisyon tarihi roman.
Kitabın orijinali 400 sayfa. Dediğiniz baskı 600 sayfa, kitabın geçtiği çağdaki olayların kronolojisi eklenmiş, iç sayfalara bak tuşuna basıp görebilirsiniz. Dediğim diğer eklemeler de var.
Diğer baskı zaten bedavaydı. İsteyenler filmleri de izleyebilir.
Son üç BKK var, kargo bedava olsun diye yanlarına başka ithaki kitap bulamıyorum.
Şöyle bir şey yaptım ben de :d
Gitti 905 tl. Aylardır tek tük alıyordum. Şimdi bunu 72 takside bölme zamanı.
Kargo bedava yapayım diye çıktığım yolda bu kez de 1000 lira yapayım diye uğraşıyorum. 818 oldu. 182 'lik daha kitap lazım.
Aldıklarına bakabilir miyim? Belki aklıma gelmeyen bir şeyler vardır.
Enpara bir ara ucuzkitapal 'ı sonradan 9’a bölüyordu. Umarım devam ediyordur, 9’a böleceğim ben de.
Aldıklarımı almışsındır. Ben de 30 lira için Can ekledim.
Ay dokuza filan bölemem içim şişiyor benim. 4 maksimum.
@Agape @alper ben pazar günü sipariş vermiştim 100 lira sepette indirim için ve ayın 21’ine de 60 liralık sepet indiriminin son günü olduğu için yine sipariş vermiştim. Onu kurtaramam ve siparişi hala bekliyorum ama pazar siparişim için mesaj attım soğuk su iç diye cevap geldi iptal etme enerjisine sahip değilim.