Bin Gemi, 4 kitap 199 tl Kampanyasına dahil. Sevilen bir kitap olduğunu biliyorum. Mitolojik temellidir, Ben Kirke ekolünden gelen bir kitap olduğunu tahmin ediyorum. Bende satın aldım.
Bu 4 adet çizgi roman da 4 kitap 199 tl Kampanyasına dahil. Marie Lu, Sarah j maas gibi yazarların DC evreni için yazdıkları DC serisi romanlarının Çizgi romanlaştırılmış halleri. Ben hepsinin roman halini okudum ve gayet iyilerdi. Çizgi romanlarının da keyifli olacağını düşünüyorum. Teenage seviyelerinde kitaplar. İçlerinden roman olarak en iyisi Sarah j maas’ in yazmış olduğu Catwoman- Ruh Hırsızı romanıydı. Çizgi romanı da iyi olabilir. İçinde Catwoman, Joker, Harley Quinn ve Poison Ivy karekterlerinin olduğu şahsen iyi bir romandı.
Colleen Hoover - Belki Bir Gün. 4 kitap 199 tl Kampanyasına dahil. Hoover kitapları Bestseller olduğundan genelde pahalı olur. Bilmeyenler için Colleen Hoover klişe konularla genç-yetişkin romanlar yazıyor. Konular çok klişe olmasına rağmen yazım diliyle klişe konuları farklı bir seviyeye getiriyor, alametifarikası bu. Kolay okunur, hızlı biter. Bu kitabını okumadım, bende satın aldım.
70k tl. Gercekten bu paraları veriyorlar mı
Ya verelim vermeye istediği parayı da, bu kadar para yazmış, seri tam bile değil
Hahahaha abi hepsinin pdf.i mevcut. Bunu alan da bu fiyata satmaya çalışan da maldır.
https://www.amazon.com.tr/Memories-Ice-Malazan-Book-Fallen/dp/0553813129?ref=dlx_deals_dg_dcl_0553813129_dt_sl14_51
Malazan 3 İngilizce küçük boy 282,92 tl
Bu pdflere nereden ulaşabilirim?
hocam size yazdım. mesaj olarak
Buna benzerini, YKY Kare Sanat serisinde görmüştüm. 35.000 Lira istiyordu sahafın biri. Sonra ben hepsinin aslında 70 dolara İngilizce baskılarının tamamını buldum tweet attım. Hesabım spam yedi. Ya insanlar iyice kafayı yediler. Hiç bir özelliği olmayan, baskı kalitesi normal olan, özel bir seri olmayan kitaplara ne fiyatlar istiyorlar.
YKY yeni çıkanlardan Simülakron ve Pamphylia gibi ürünleri listede göremedim ve iletişime geçtim, umarım satışa koyarlar.
Güvenilir bir site değil mi ? Gönül rahatlığıyla sepet yapabilir miyim ?
Daha önce bu siteden sipariş vermiştim. Sorun yaşamamıştım. Güncel olarak şu an nasıllar onu bilmiyorum.
Güvenilir bir site ama stok konusunda sıkıntılı.
Ben 10 kadar sipariş vermişimdir. Sadece iki üründe sorun yaşamıştım. O da normal.
Amazon’da Nietzsche Ağladığında 38,25 TL.
Kitapların orasında burasında hasarları çok kafanıza takmazsanız ucuz kitap bulabilirsiniz. Ben son aldığım kitaplarda bir kaç tane hasarlı eser geldi. Bundan sonra şuanlık alışveriş yapmadım. İade etsem aynı fiyata bir daha bulamam dedim. Birde okumak için alıyorum bu hasarlar kalabilir dedim ama yine de aklımda soru işaretleri bırakmadı değil.