https://www.hepsiburada.com/buz-ve-atesin-dunyasi-westeros-un-ve-taht-oyunlari-nin-bilinmeyen-hik-yesi-p-hbcv00006acevs
Üç saatlik indirimlerde yüzde elli indirimde.
%50 yapsalar ne güzel olurdu
Livera indirime girmiyor gibi sanki doğru muyum?
Keşke ama bu da iyidir Haziran 2023’den beri zam yemedi bu yayınevi, güncelleme yakındır. Son çıkış sanırım bu kampanya.
Evet, öyle görünüyor. Eksik kitapları zam yemeden önce almak lazım.
Dün akşam özür dileyerek Amazon siparişimi iptal etti.
Kitapyurdu’nda kimi zaman giriyor diye hatırlıyorum ancak burada pek paylaşılmıyor.
Ben de epeydir takipteyim ama dişe dokunur bir indirim görmedim. Kitapları pahalı ve yüzde 20’den fazla girmiyorlar. Adamların tuzu kuru helal olsun hobi gibi yaklaşıyorlar olaya diyecek söz yok.
Aklımızda bulunsun o hâlde, indirim gördüğümüzde haber verelim
Sevinirim. Teşekkürler.
Uzun zamandır indirim yapmıyorlardı. Bir sepet oluşturacağım. Selenge kitapları çok az basıldığından ve kendine özgü konular olduğu için fiyatları çok yüksek olabilir zaman zaman.
İdefixte hesaplara kitap Kategorisinde 500e 200 yüklenmiş. Bir de kitap kategorilerinde 500e 75 de ekleniyor yani 500e 275 indirim oluyor. Bu fırsat kaçmaz
Harika indirim. Bir de bana da kod verse idefix. Başka zamana artık.
Bende nedense 175 tl indirim veriyor.
Size çok iyi kupon vermiş İdefix. Benim hesaplara 100+75 vermiş. Üstelik sürekli İdefix’ten alışveriş yapıyorum
Bende de 100 tl var. Hangi yayınevi %50 indirimde acaba bi bakalım
Bu kod sepet aşamasında mı gözüküyor. Ayrıca idefixte geçerli genel kod var mı?
Benim 2 hesaba kupon bile tanımlanmamış. Anca 500 TL üstü 75 TL indirim oluyor sepette.