Fiyatlara bakmadım ama acaba Amazon’'un fiyatları eski fiyatlar olabilir mi?
Son yıllarda nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama öncesinde Amazon stoklarına bir ürün hangi liste fiyatı ile girmişse o parti stok tükenene kadar o fiyatlar üzerinden satılıyordu.
Belki karşılaştırma Amazon yerine B2B (Başarıdağıtım - kıtakitap gibi) sitelerden yapılırsa güncel liste fiyatları konusunda daha doğru bilgi edinilebilir.
muhtemelen dediğiniz gibi stok durumundan dolayıdır. geçenlerde ayrıntı yayınlarının sitesinde %70 indirim olmasına rağmen amazonda kitapların daha ucuz olduğunu görmem beni epey şaşırtmıştı
Kitapsan, Adana’da (ve Mersin’de) faaliyet gösteren köklü bir firma. Asıl işleri kitap. Kitapzen ise çok eskiden beri internetten kitap satış yapan bir isim. Her ikisinden de -fiziki dükkanlarından ve internet üzerinden- çok kitap aldım. Zaman zaman Amazon’da satıcı Kitapzen olarak görünüyor. O kitabı firmanın kendi sitesinden daha ucuza alabiliyorsunuz. Ayrıca 450 tl üzerinde sepette %10 ekstra indirim oluyor.
idefix’te, kitap kategorisinde 500 TL’lik kitap alış verişine 100 TL’lik indirim kuponu tanımlanmış hesabıma. Anasayfada bununla ilgili bir haber görmedim. O yüzden herkes için geçerli mi bilmiyorum.
Bu kampanya yurtdışındaki amazonlarda yapıldığı gibi ilk olarak “3 al 2 öde” idi. Sonra “4 al 3 öde” oldu. Şimdi “5 al 4 öde” olmuş. “100 al 99 öde” ye kadar gidecek belli ki.
Mobil uygulamada 450TL’ye 200 TL indirim promosyonu mevcut. Ana sayfada banner şeklinde çıktı bende. (kupon etkinleştirdikten sonra 5 gün boyunca aktif kalacaktır).