Teşekkür ederim 75 tl kuponumla birleştirip aldım.
Teşekkürler ben de aldım. Sadece tahmini teslim süresini 16 ekim görmek bayağı şaşırttı beni
Ben de aldım sağ ol.
Yine YKY yok.
Şaşmıyor en kötü iki hafta ara ile İthaki Ucuzkitapal da yüzde 50 indirimli oluyor ama işte yakın dönem çıkanların hepsi satışta olmayabiliyor.
Amazon 4 al 3 ode, 4 al 2 ode beklerken 2. kitaba %50 yaparak, 4 al 3 ode ve 400’e 100 kampanyalariyla uyguladigi %25’e cekti indirimi. Ayni urunden 4 tane deneyerek, 2 ve katlarinda toplu indirimin isledigini gordum. 39 TL indirimle birlesiyor ancak 125/400’deki 125 ile birlesmiyor. Belki ilerleyen gunlerde 4 al 2 ode’deki gibi %50’lik indirimler gelir. Su halde 2 tane 100 tl lik kitaba 200 yerine 150 odeyerek 1/4 tasarruf etmis oluyorsunuz. Her kitapta da gecerli degil.
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: 2. kitaba %50 indirim promosyon
Çoğu kitap zaten piyasanın altındayken ikinci de %50 indirimle harika bir kampanya oluyor.
İkinci de %50 indirimi bir kaç kere kullanılabiliyor. Yakın fiyatları 2’li şekilde sipariş verebilirsiniz. Aksi takdirde sepetin en az tutarlarından hesaplıyor. Örneğin sepette 4 kitap var ve ikisi 150tl diğer ikisi 90tl ise 90’ların %50’sini indirime sokup toplam tutardan düşüyor.
Bende onu sonradan fark ettim hocam ayrı ayrı sipariş etmek daha mantıklı oluyor dediğiniz gibi.
Ben de ayrı ayrı yaptım.
400/125 indirimi ile 39 Tl prime ücreti iadesi birleşiyor.
EFT yapalım dedik, açıklama yazmayı unutmuşum şimdi uğraş dur
Amazon kendi stoklarına da getirmiş kitabı ama 257 tl. Fiyatı biraz daha düşük olsa diğerini iptal edebilirdim
Elbette. Onlar ile %50’ler birleşmiyor: Bu durumda 164/400 daha kârlı. %50 promosyonda olan kitapları sadece 39 TL promosyonu bulunanlarla, olmayanları 164/400 ile kullanmak tek çare. Bu şekilde ortalamanız 60 liralara falan çekilebiliyor.
Arkadaşlar 2. Kitaba %50 indirim kampanyasına dahil olan kitaplardan 1-2 sayfa ss atabilecek olan var mı? Prime üyelik başlatmaya değecek indirimlerde kitaplar var mı diye merak ediyorum.
https://www.lotuskitap.com/3-kitaplik-felanties-seti
Yayınevinin kendi sitesinde Felanties Serisi set halinde oldukça uygun ve indirimli durumda. Seriye başlamak isteyenler ve merak edenler ilgilenebilirler.
Nerede, nasıl ucuz-indirimli kitap alabiliriz diye uğraşmaktan ekonomist olduk. Yazmayı unutmuşum 750/75 TL indirimi de 400/125 ve 39 Tl indirimi ile birleşiyor. Bazı kitaplarda 750 TL ve üzerine 75 TL indirim vermişler.
Vallahi öyle. Yüzde bazında en iyisi Hepsiburada oluyor 101’e 100 ve 250’ye 150 ile ama o da her zaman bulunmuyor ve aynı numara ile 48 saatten önce kullanılamıyor. Amazon bol kepçeden 200’e 80 dağıttığı günlerde her şey çok daha kolaydı:)
Hepsiburada bana vermiyor o kuponları ayda bir kere de olsa alışveriş yapıyorum ondan sanırım. Aslında her şey eskiden çok güzel, kolay ve ucuzdu.
O yuzden ekmegi aslanin agzindan almak lazim. Ben o %60 icin on hesapta bir bes dk bekletmesiyle bir saate kadar vakit harciyorum kupon gerektiginde. Kedi kumuydu, cocuga kahvaltilikti, kitapti… Karisik dagitiyor eski-yeni demeden. Bazen hic cikmiyor bazen bir duzine cikiyor, belli olmuyor isleri.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/6052998717/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.com.tr/gp/product/6254101599/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Piyasanın altında. Şuan en ucuzu bu olabilir.
Not : Kitaplar ciltli