Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Teşekkür ederim 75 tl kuponumla birleştirip aldım.

4 Beğeni

Teşekkürler ben de aldım. Sadece tahmini teslim süresini 16 ekim görmek bayağı şaşırttı beni :sweat_smile:

2 Beğeni

Ben de aldım sağ ol.

1 Beğeni

Yine YKY yok. :frowning:

Şaşmıyor :slight_smile: en kötü iki hafta ara ile İthaki Ucuzkitapal da yüzde 50 indirimli oluyor ama işte yakın dönem çıkanların hepsi satışta olmayabiliyor.

3 Beğeni

Amazon 4 al 3 ode, 4 al 2 ode beklerken 2. kitaba %50 yaparak, 4 al 3 ode ve 400’e 100 kampanyalariyla uyguladigi %25’e cekti indirimi. Ayni urunden 4 tane deneyerek, 2 ve katlarinda toplu indirimin isledigini gordum. 39 TL indirimle birlesiyor ancak 125/400’deki 125 ile birlesmiyor. Belki ilerleyen gunlerde 4 al 2 ode’deki gibi %50’lik indirimler gelir. Su halde 2 tane 100 tl lik kitaba 200 yerine 150 odeyerek 1/4 tasarruf etmis oluyorsunuz. Her kitapta da gecerli degil.

1 Beğeni

Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: 2. kitaba %50 indirim promosyon

Çoğu kitap zaten piyasanın altındayken ikinci de %50 indirimle harika bir kampanya oluyor.

3 Beğeni

İkinci de %50 indirimi bir kaç kere kullanılabiliyor. Yakın fiyatları 2’li şekilde sipariş verebilirsiniz. Aksi takdirde sepetin en az tutarlarından hesaplıyor. Örneğin sepette 4 kitap var ve ikisi 150tl diğer ikisi 90tl ise 90’ların %50’sini indirime sokup toplam tutardan düşüyor.

3 Beğeni

Bende onu sonradan fark ettim hocam ayrı ayrı sipariş etmek daha mantıklı oluyor dediğiniz gibi.

1 Beğeni

Ben de ayrı ayrı yaptım.

400/125 indirimi ile 39 Tl prime ücreti iadesi birleşiyor.

EFT yapalım dedik, açıklama yazmayı unutmuşum şimdi uğraş dur :grimacing:

1 Beğeni

Amazon kendi stoklarına da getirmiş kitabı ama 257 tl. Fiyatı biraz daha düşük olsa diğerini iptal edebilirdim :sweat_smile:

Elbette. Onlar ile %50’ler birleşmiyor: Bu durumda 164/400 daha kârlı. %50 promosyonda olan kitapları sadece 39 TL promosyonu bulunanlarla, olmayanları 164/400 ile kullanmak tek çare. Bu şekilde ortalamanız 60 liralara falan çekilebiliyor.

1 Beğeni

Arkadaşlar 2. Kitaba %50 indirim kampanyasına dahil olan kitaplardan 1-2 sayfa ss atabilecek olan var mı? Prime üyelik başlatmaya değecek indirimlerde kitaplar var mı diye merak ediyorum.

2 Beğeni

https://www.lotuskitap.com/3-kitaplik-felanties-seti

Yayınevinin kendi sitesinde Felanties Serisi set halinde oldukça uygun ve indirimli durumda. Seriye başlamak isteyenler ve merak edenler ilgilenebilirler.

2 Beğeni

Nerede, nasıl ucuz-indirimli kitap alabiliriz diye uğraşmaktan ekonomist olduk. :sweat_smile: Yazmayı unutmuşum 750/75 TL indirimi de 400/125 ve 39 Tl indirimi ile birleşiyor. Bazı kitaplarda 750 TL ve üzerine 75 TL indirim vermişler.

3 Beğeni

Vallahi öyle. Yüzde bazında en iyisi Hepsiburada oluyor 101’e 100 ve 250’ye 150 ile ama o da her zaman bulunmuyor ve aynı numara ile 48 saatten önce kullanılamıyor. Amazon bol kepçeden 200’e 80 dağıttığı günlerde her şey çok daha kolaydı:)

1 Beğeni

Hepsiburada bana vermiyor o kuponları ayda bir kere de olsa alışveriş yapıyorum ondan sanırım. Aslında her şey eskiden çok güzel, kolay ve ucuzdu. :grimacing:

1 Beğeni

O yuzden ekmegi aslanin agzindan almak lazim. Ben o %60 icin on hesapta bir bes dk bekletmesiyle bir saate kadar vakit harciyorum kupon gerektiginde. Kedi kumuydu, cocuga kahvaltilikti, kitapti… Karisik dagitiyor eski-yeni demeden. Bazen hic cikmiyor bazen bir duzine cikiyor, belli olmuyor isleri.

1 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/gp/product/6052998717/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

https://www.amazon.com.tr/gp/product/6254101599/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Piyasanın altında. Şuan en ucuzu bu olabilir.

Not : Kitaplar ciltli

1 Beğeni