Bana da geçenlerde 4. yıl dönümüm olduğu için 4 günlük platin üyelik verildi ama asıl düşüncem vay be 11 yıllık üyelik baya sağlammış
Ben de aynısını düşündüm. İnsanlar ev telefonundan internete bağlanıp Kitapyurdu’ndan kitap sipariş ediyormuş da dedim hatta.
2003 veya 2004 de bir Forum sitemiz vardı. O zamanlar Adsense olmadığı için satış ortaklığı reklamı alıyorduk sitelere. Bu sitelerden birisi de Kitapyurdu idi. Bizim üzerimizden aylık 3 hadi bilemedin 4 sipariş oluyordu, galiba onlarda zaten bizdik.
Eee ? Kitap yurdu 11. Yıl şerefine size bir indirim falan yapmadı mı ?
Amazon’da Van Gogh 500 Eser kitabı %40 indirimle satılıyor. Ben uzun zamandır bekliyordum. Bir de baktım birçok sitede satışı tükenmiş gözüküyor. İlgilenen varsa bakabilir.
Kim satıyor onu da görseydik güzel olurdu.
Edit: Ben kendim buldum İlkNokta.
Aaa pardon, hemen ekleyeyim.
Yarın(10 Şubat) Eganba.com sitesinde Karakarga Yayınları %50 indirimde olacak haberiniz olsun.
İşte platin yaptılar ben de değerlendireceğim bitmeden.
https://www.amazon.com.tr/dp/6051717064/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_E19TAKKNAZ504PT85ATP
Jeff Vandermeer’in şahane Borne romanı %73 indirimli. Almak isteyenler kaçırmasın.
Çiçek sepetinde Ejderha Mızrağı 3 kitap set kargoyla 73.90 TL ilgilenen varsa baksın. Biraz baktım internetten en uygun fiyat bu 3lü set olarak. Ve 30 adet stoktaymış.
Ejderhalar çiçektir 20 karakter
Sudan ucuz Dune: Butleryan Cihadı Kabalcı Yayınları, Kitapyurdunda %85 indirim yapmışlar 9 TL olmuş ilgilenen varsa baksın. 1 ay önce bende almıştım ama 33 TL den almıştım. Bence kaçırmayın.
Sandersonları alayım diyecektim de 2 ve 3. Kitapta indirim yok…
Trendyol Pegasus Mağazasına Hyperion eklenmiş. 55TL fakat 25 TL koleksiyon kuponu ile 30 TL’ye alınabilir. 12 Şubat kuponların kullanımının son günü sanırsam.