Arthur C. Clarke seti bayağı iyi fiyattaymış hocam iyi yakalamışsınız. Teşekkür ederim paylaştığınız için. Hepsiburada’da 75 lira da indirimimim varmış; set şuan 60 liraya falan geliyor bana ama kargo bedeli canımı sıktı. 300 liralık ücretsiz kargo limitini tutturmak için bu sette olduğu gibi ekonomik kitaplar var mı ona bakıyorum.
Kargoya vereceğim parayı 1 aylık Premium hesap ücretine vereyim diye düşündüm ama Hepsiburada’dan fazla alışveriş yapmıyorum. Dediğiniz bu kampanyadaki kitaplara göz gezdirdim; bazıları ilgimi çekmeyen kitaplar, bazıları ise etiket fiyatının daha üstü bir fiyata eklenip kampanya ayağına aldırılmak istenen kitaplar.
Grange’den Gerritsen’e, polisiyede üç gündür çok güzel HB indirimleri var. 100/101 kuponla 100 liralara, hatta altına düşüyorlar. Tür dışında da üç beş var (Jhumpa Lahiri vb). Satıcı Hepsiburada olunca, 150 üstü kargo bedava olduğu için, 150-200 bandındaki kitaplar o kuponla ikinci el fiyatına geliyorlar.
Hatta Hepsipay’a cebini işlememiş olanlara da rastgele 25’in katları bakiye görünüyor, 50 idi bir ara, şimdilerde 75 olmuş; ben evvelden kullandığım için sepetten inemiyorum. Premium hesaplara kupon vermiyorlar bu arada.
Agatha’dan 60 küsura Poirotlar var. Ben Tesslerden aldım.
%25 az ode, 4 al 3 ode, 100/400lerin hepsi 1/4 ucuzluk sagliyor. 3 al 2 ode, 100/300, 120/400ler 1/3 idi. 80/200 %40, 4 al 2 ode esit fiyatlarda %50 sagliyordu - onu bir kere yaptilar. Mevcutta tum indirimler %25 uzerinden gidiyor artik, sadece adi degisiyor.
4 al %25 a öde bence daha iyi bir kampanya 4 al 3 ödeye göre. 4 al 3 öde de indirimi maksimum yapmak için aynı fiyatlı 4 kitap bulmak gerekiyor. Bu nedenle en fazla %25 alabiliyorduk. Çoğu durumda daha az oluyordu ve almak istediğimiz kitapların fiyatları farklı olduğunda sepetten çıkarmak zorunda kalıyorduk. Burada böyle hesap işine girmeye gerek yok.
Onda toplam fiyati mi dorde boluyorlar? Bakmadim ben. Oyle olursa bir pahali uc ucuz alir herkes, ihtimal vermedim ama oyleyse super. En dusugu baz aliyorlar genelde.