Sanıyorum bizi sitede boş yere gezdirip tık sayacıyla üstlerini memnun etme peşindeler. Başkaca bir mantığa yoramadım.
https://www.depop.com/products/sinistersisterxx-hitchcocks-heroines-by-caroline-young/
Dileyen 375’e alabilir. Anna’s Archive’de pdf’i de var.
Jules Verne - Esrarlı Ada
Etiket fiyatı 395 TL, burada indirimli 136 TL’ye satılıyor.
Düzeltme: İndirimli stok bitmiş.
Orada da 2 tane kalmış.
Hepsiburada’dan indirimli arthur c clarke 2 li kitap seti sipariş edip siparişi benimki gibi bu şekilde yanlış gelen var mı?
Bunları yollayacaklarını bilseydim alırdım ben, tüh.
Eğer 2001 serisi elinizde yoksa çok daha iyi bi’ alışveriş olmuş. Bana ilandaki kitaplar gelmişti.
Etiket fiyatı olarak bu iki kitap normalde gönderilmesi gerekenlerden daha uygun fiyatlı
Olsun, etiket fiyatı 500 TL olan 2 kitabı 180 TL’ye almış oldunuz, bence yine de iyi bir alışveriş. Eğer elinizde varsa iadeye gönderebilirsiniz, yoksa da yeniden sipariş verirseniz, diğer 2 kitabı da oldukça uygun fiyata alırsınız.
Teşekkürler bilgi için
Ben de sipariş etmiştim, kargoyla bugün gelecek. İnşallah bunlar gelir.
Güncelleme: Sipariş ettiğim ürünler herhangi bir karışıklık olmadan geldi maalesef.
%50 net indirim olsa iyi olur bakalım bu kelime oyunu inşallah lehimize sonuçlanır
Malazan öncesi kaynak toplama haberi olarak algılıyorum ben.
İthaki kitapları amazonda %50 indirimli şu an.
Biraz önce kitapyurdundan iki tane İthaki siparişi verdim. Sipariş vermeden önce ilknoktadan kitabın fiyatına baktım. Net %50 indirim var. %50 indirim + platin üyelik indirimi olsa çok daha güzel olurdu aslında.
Gece Kitapyurdun da stoğu yok diye amazondan verdim siparişi sabah fiyatları düştü. Şimdi siparişi iptal edip ayni kitabı tekrar alıcam
İlknokta %55 indirim yapmış.
İthaki’den olanlar.
Amazonda İthaki %50 indirimli bazı kitaplarda 5 al 4 öde var.