Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Pazarama’da 500’e 150 indirim kodu: Jet150

700 adet ile sınırlıymış.

2 Beğeni

Site bozulmuş sanırım, bende sepet açılmıyor. :joy::joy:

2 Beğeni

Bkm kitap indirim kodu var mı acaba ?

%10 BKMELIF kodu var

2 Beğeni

Teşekkür ederim :saluting_face:
2020

Screenshot (1)

HB yeni kupon gelmiş. Amazon da bir güzellikler yapmış ya, meraklısı zaten bulur.

1 Beğeni

Piramitler - Terry Pratchett

Liste fiyatı: 320 TL
Amazon: 149 TL
İndirim oranı: %53

Ek indirim: 5 al 4 öde kampanyasına da dahil.

Asayiş Berkemal - Terry Pratchett

Liste fiyatı: 399 TL
Amazon: 189 TL
İndirim oranı: %52

Büyük Defter - Kanıt - Üçüncü Yalan - Agota Kristof

Liste fiyatı: 220 TL
Amazon: 112,4 TL
İndirim oranı: %48

Deli not: Allah aşkına şu kitabı alıp okuyun. Lütfen.

6 Beğeni

Üstat her mesajın ayrı bir bilmece :smile:

2 Beğeni

link

12 Beğeni

Çok güzel fırsat teşekkürler.

1 Beğeni

Deri cilt, orijinal dilde, 5280 sayfa, bu fiyata bedava. Bitmemiş bir seriyi almadım şu ana kadar ama iştahım kabardı.

Süre bitmiş görünüp aktif kalan bir kupon daha. 100/400’ün 300 üstünü 100’lük eküriden kurtarma seçeneklisi.

Screenshot (3)

Bu da varmış. Kedi kumunda denedim, oldu. 125’ler nadir çıkıyor ama sanırım 100’lere göre. 75’ler daha yaygın.

Yanlış fiyatlandırma günleri başlamış.

3 Beğeni

Bu satıcının isminin “yakala” olduğuna yemin edebilirim. Düzenli olarak aynı şeyi yapıyorlar. Ya da kullandıkları listeleme firması yüzünden sürekli bu hata oluşuyor.

4 Beğeni

Ben daha önce Yakala mağazasından sipariş verdim Amazon üzerinden ve kitap seti sorunsuz geldi. Tek Adam 3 kitap kutulu seti 50 TL gibi bir fiyata almıştım.

1 Beğeni

ilay da aynı. bu satıcıların en kötü tarafı, iletişim kurmamaları. ilay’da deneme yapmıştım, süre bitimine kadar ölü taklidi yaptılar. Sonra fiyat yükselttiler. Sorduğum anda söylesene hata olduğunu, stoktan çekilmiş görünse de satmayacağını. Razor aynısını oyunlarda, RE6’da yaptı, geri aldı, millet isyan çıkarınca bedava dağıtmışlardı. Bizde simülasyon gibi sahne her fiyaskoda baştan alınıyor.

@smartestidiot Şanslı gününüzdeymişsiniz. Puanı da düşüktü buranın uzun süredir, kitapstore vb. yerler dışında geneli aynı gerçi puan fark etmeksizin.

3 Beğeni

Antik Roma ve Antik Mısır, Amazon’da 718’e düşmüş. 200/450 ile 518’e geliyor ki, 1200 etiket %50 görse, 100/400 ile ineceği fiyat da bu. Daha inmez, Prime için özel bir durum olmaz ise (2 alana 1 bedava vb). İlginç olan, birinci basımlar düşük, ikinci basım Yunan pahalı. Düşse kitapları denize dökerdik.

Sepette mi düşüyor? Ben göremiyorum bu dediğiniz fiyatları.