Ayda bir Malazan’ı böyle indirimden kaparsam, 4 ayda bitiririm.
Amazon’da Can Yayınları, Tellekt, Mundi yayınlarında bazı kitaplarda güzel indirim var. Bir bakınız derim.
Umarım forumdan birisine çıkar geçende olduğu gibi.
Merhaba iyi bayramlar, iyzico %25 indirim ile ilk alışverişe 500 tl indirim kampanyaları birleşebiliyor mu bilginiz var mı?
Evet birleşiyor. Alışveriş yapmadan önce uygulamadan kampanyalara katılmayı unutmayın.
Teşekkür ederim bilgi için.
İyzico güvenilir midir acaba alışveriş yapıp cashbacklari gelmeyen var mı? İnternette kötu yorumlar var bu konu hakkında. Daha önce burada alışveriş yapmadığım için bilmiyorum
Bir de bu gelen hediye bakiyeyi kendi kartımıza geri yükleyebiliyor muyuz?
Hayır kendi kartına yukleyemiyorsun cashbackleri ancak iyzico sanal kart ile alışveriş yaparak o cashbackleri kullanabiliyorsun. Az once hic alışveriş yapılmamış hesabımdan bkmkitap alışverişi yaptım 1000 tl lik. 250+500 iadesi yapmasi gerekiyor. 250 tlsini anina yapti ancak 500 lirayi yapmadi. Detaylara baktigimda 500 tl 2 gun sonra yukleniyormus ama yinede temsilciye soracagim buradan yine bilgi veririm istersen. Simdilik bir sorun yok gibi duruyor.
500 tl iyzico indirimi bkm kitabı kapsamıyormuş bilginiz olsun
Merhaba hayırlı bayramlar,
Vodafone Kitapyurdu kampanyasını ikinci kez kullanan var mı? Mayıs ayında alışveriş yaptım bu ay için de alışveriş yapabilirim değil mi? Bir de geçen ay ne yaptığımı hatırlamıyorum. Sms felan göndermek gerekiyor mu, direkt alışveriş mi yapacağım?
- kez kullandım geçen gün. Aynı şekilde yapıyorsunuz başka da bir şey yok.
Tamamdır, teşekkür ederim.
Faturaya yansıt ile yapılan alışverişlerin faturasını zamanında ödemek lazım. Bayram yüzünden faturayı ödemek aklımdan çıkmış, boş yere 80 TL gecikme ücreti ödeyeceğim.