Kitap Ödüllü Yarışma

Valla dersi mersi bırakıp 100 başlıktan notlar çıkarasım geldi. Öğrenciye burs gibi iş imkanı resmen :Dd

2 Beğeni

:joy::joy::joy::joy: Sen yinede dersi bırakma. Başlık burada yarışma süresi 2 gün hayli hayli yeter. :wink::wink:

1 Beğeni

Ne kadar zor olabilir kiimages%20(5)

1 Beğeni

Bekleyip göreceğiz. Ama ben sizlere güveniyorum bu işin altından kalkarsınız. :slight_smile: :slight_smile:

1 Beğeni

Kesin katılamayacağım kadar zor olacak. O yüzden ümitlenmedim bile. :sweat_smile:

1 Beğeni

Sitenin bir köşesine şifre filan mı sakladınız ne yaptınız :grin:

2 Beğeni

Ben hepimize Rorschach testi yapılacak, kim daha ruh hastası ise ona göre hediyeler dağıtılacak diye biliyorum. :face_with_raised_eyebrow:

7 Beğeni

Şuan ben bile heyecanlandım. Malesef kendim yarışmaya katılamıyorum. Katılsam kesin kazanırdım yarışmayı. :joy::joy::joy: O kadar iddaalıyım yani.

3 Beğeni

O zaman hepimiz birincinin kim olduğunu biliyoruz :smiley:

2 Beğeni

İntegral falan sor fourier serisi daya biraz da sayısalcıların yüzü gülsün.

2 Beğeni

Çekilişte şansım hiç yoktur. Yarışmaya kazansam çekilişte kaybederim. :smiley: :smiley:

2 Beğeni

Hediye setine 2 set daha eklendi. :smile::smile:

Barut Büyücüsü Üçlemesi (3 Kitap Takım)
Efsane Serisi Seti (3 Kitap Takım)

Bakarsınız yarışmaya kadar belki birkaç set daha eklenebilir.:wink::wink:

2 Beğeni

Yap bi krallık Serhat. Ekle şu seriyi kır, parçala, yak geç ortalığı.Çekil köşeye izle sonra. :grin: @fortknoxt

image

8 Beğeni

Ahh ahh. Nerdeeee. :joy::joy::joy: O seti eklemek beni de parçalar sadece ortalığı değil.

6 Beğeni

Bence site yönetileriyle konuş. Desteklerini iste. Yapsınlar bi kıyak. Eyyyy site yöneticeleri, adminler, kaptanlar, yazarlar, çevirmenler, yayınevi yetkilileri duyun sesimizi verin destekleri. Koskoca Kayıprıhtım yani bu kadarını yapar heralde. :smiley:

2 Beğeni

Yok öyle birşey değil merak etmeyin. Bana göre eğlenceli ve Zeka işi birşey :wink::wink:

4 Beğeni

Yarışma 20.10.2018 saat 10:00’da başlayacak. Kurallar bu saatte açıklanacak. Saatlerinizi ayarlamayı unutmayın. :slight_smile: (Konuyu işaretlemeyi unutmayın)

6 Beğeni

Umarım internet bağlantım izin verir de katılabilirim :sweat_smile:

Saatlerimizi neden ayarlıyoruz? Süreyle de mi yarışacağız?

Yarışma saat 10:00’da başlayıp 21.10.2018 saat 22:00’da sona erecek. Bol bol vakit var

2 Beğeni