YARIŞMA KURALLARI
Yarışma 20.10.208 saat 10:00’da başlar ve 21.10.2018 saat 22:00’de sonlanır. 22:00’dan sonra gönderilen mesajlar değerlendirilmez.
Yarışmaya site yönetim ekibi katılamaz.
Yapılması gerekenler
-
Okuma Rehberi Kategorisi’nde açmış olduğum 100 konu içerisinden 5 konuya bazı gizli kelimeler yerleştirildi.
-
Bu kelimeler İtalik yazı tipi ile parantez içinde yazıldığı için bulmanız kolay olacaktır.
-
Bu kelimelerden bir cümle oluşturulacak.
-
Kelimeler konu içerisinde herhangi bir yerde olabilir. (Biyografi – kitap listeleri – kitap fotoları arasında vs.)
-
Konu altına yazılan mesajlarda gizli kelimeler yoktur boşa aramayın. Sadece konunun içerisinde gizlidir.)
-
Bulunan kelimeler hangi konu içerisinde bulunuyorsa konu adı ile ve tamamlanan cümle ile birlikte özel mesaj ile bana gönderilmesi gerekmektedir.
-
Konu altına yazılan mesajlar değerlendirilmeyecektir.
-
Kazanan talihli konu altında ve özel mesaj ile bildirilecektir.
-
Herkesin bir tahmin hakkı var. Yani mesaj atarken ona göre atın yanlış tahmin yada doğru tahmin diyerek size bildirim yapmayacağım.
-
15 Ekim öncesinde siteye kayıt olan kişiler katılabilir.
Evet bazılarına zor gelebilir, ancak başarı oranının yüksek olacağını düşüyorum. Sonuçları birbiriniz ile paylaşmak kazanma şansınızı düşürecektir. Ne kadar az kişi bilirse kazanma şansınızın artacağını unutmayın.
Herkese şimdiden bol şans.
Hediye verilecek kitaplara gelince
- Cormon Strike Kutulu Özel Set (3 Kitap Takım)
- The Witcher Serisi Kutulu Özel Set (4 Kitap)
- Karanlık Kitaplık Seti (9 Kitap)
- Dune Seti (4 Kitap Takım)
- Vakıf Serisi (3 Kitap Takım)
- Barut Büyücüsü Üçlemesi (3 Kitap Takım)
- Efsane Serisi Seti (3 Kitap Takım)
Kazanan kişiye istediği bu setlerden biri hediye edilecek.
Hakan (@magicalbronze) arkadaşıma yardımları için teşekkür ederim.