Merhaba arkadaşlar kullanan arkadaşlardan kitap okuma standı önerisi istiyorum. Koltukta kitap okuyorum ve devamlı kucağımda tutmak, çocuklarım için her kalkışımda kapatıp tekrar açmak morelimi bozmaya başladı açıkçası. Birçok model var.
Gerçekten kullanışlı mı?
Hangi modeli önerirsiniz?
Siz memnun musunuz?
Kaliteli ahşap olsun ya da ince metaller de işimi görür mü? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Forumda daha önce tartışılmıştı (hangi başlıkta olduğunu hatırlamıyorum), çok kalın ve büyük kitaplar haricinde kullanışlı olduğu söyleniyordu.
Bir ara araştırmıştım, alacak olsam yastıklı modeli alırdım.
Stand kullanmıyorum.
Çok teşekkür ederim öneriniz için. O zaman yastıklı modellere bakacağım hemen
Bende yastıksız modeli var, ama altına yastık koyup kullanabiliyorum. Hiç devrilmedi. Uzanarak kitap okumayı sevdiğim için güzel oluyor. Ciltli kitaplarda kullanıyorum genelde. Sayfaları hiç açılmamış kitaplarda pek güzel olmuyor, yanda bulunan kollarla uğraşmayı sevmiyorum.
İnceleme, makale yazarken araştırmalarım için kaynak olan kitabı oraya yerleştirip bir yandan pc ve tablet üzerinde yazı yazmak da büyük bir kolaylık sağlıyor bana. Masanın üzerinde de çok şık duruyor yani
Bende de bunun aynısı var, çok fazla kullandığımı söyleyemem ama kalın kitaplarda veya fiziksel olarak ağır kitaplarda gayet iyi oluyor. Masada elinde tutmadan kitap okumak rahat hissettiriyor.
Ben de @sultiderler’in paylaştığı Vigo Wood’un standını kullanıyorum zaman zaman. Son derece kullanışlı, bir o kadar da sağlam bir ürün. Tutacakları Malazan hacmindeki kitaplara kadar yeterli.
Teşekkür ederim öneriniz için. Bu modelleri ilk araştırmamda görmüştüm fakat malzeme inceliği ve kullanışlı olur mu koltukta gibi konularda kararsız kalmıştım. Mutlaka tekrar bakacağım bu modellere.
Teşekkür ederim yanıtınız için.
Görsel ile öneri için çok teşekkür ederim. Malzemesi ağır mı peki? İnce duruyor aslında. Ayrıca diğer arkadaşın dediği gibi koltukta otururken altına yastık koymak gerekli. Bence sorun değil tabi.
Ben de bir süredir almayı düşünüyordum. Aşağıda linkini verdiğim model hoşuma gitti aslında. Hem bilgisayar için de kullanırım diye düşünüyorum ama kalitesi vs. Nasıldır bilemedim
Ayrıca kuşunuz çok tatlı tüyü kadar ömrü olsun.
Okuduğunuz kitabı okumuştum çok sevdim, umarım sizde seversiniz😊
Masa üstü kullanım için gayet kullanışlı duruyor aslında kalitesini bilemem tabi.
Bana da öyle geldi ama tam olarak emin olamadım. Hem size fikir vermesi açısından hem de belki kullanıp da hakkında bir yorum yapabilecek vardır diye düşünerek attım
Malzemesi kaliteli (düşürmedilerse tabii, ben birkaç yıl önce aldım.) Yani malzeme kalitesi bağlamında ağırlığı hissediyorsunuz ama kullanımı sekteye uğratacak bir ağırlık da değil, ideal. Malzemesi ince değil, kuvvetle vursan savunma esnasında bile işe yarayacak sağlamlıkta bence.
Yastıklı modeline şimdi baktım. Kendi adıma ben tercih etmezdim. Çünkü bazen sırt üstü uzanırken kitabı tutmamak için standı göbeğimin üzerine koyarak okuyorum. Yastık yükseklik oluşturacağı için mesafeyi olumsuz etkiler. Onun dışında otururken vs okumak için gerekli mi bilmiyorum, tam hayal edemedim. Kullanıma bağlı yani.
Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Mars Yıllıkları’nı ben de severek okumuştum.
Kesinlikle söylediklerinizi düşününce sizin öneriniz daha mantıklı yastıklı modellerden. Teşekkür ederim
Benim bir mesajım vardı bu vigowood a dair. Rıhtım Kamarasında, şu kısımlarda muhabbetini yapmışız;
Bu mesajın biraz altı ve üstünde farklı arkadaşların da yorumları mevcut. Benim görüşüm değişmedi, bence mükemmel icat
Forumda kullanan vardır baya ama bizim aldığımız dönemler tek modeldi. Şimdi sitesine tekrar baktım, hem yastıklı hem de ayaklı farklı modeller de yapmışlar. Şu an alsam yastıklısını alırım muhtemelen çünkü altına yastık koyup kullanıyorum çoğunlukla .
Yastıklı model olarak bahsettğiniz hangisi?
Kitap Koltuğu iPad Standı | Tablet Standı | Kitap Tutucu | Okuma Yastığı | Evde Yatakta Okuma | Tablet Çekim Altlığı | Okuyucular, Kitap Severler için Eğlenceli Hediye Fikri (Llama/Kaktüs)… https://amzn.eu/d/5tOjL04
Bu trendyol linkinden paylaştığınız;
Bende bu var, altına eski koltuk yastıklarından birini koya koya kullanıyorum hep
Çok teşekkür ederim bu konuşmlardan sonra kafamda hangisi benim için daha kullanışlı olur karar verdim. Tüm arkadaşlara gerçekten teşekkür ederim.
Bana da kitap okuma koltuğu lazım. Önerilerinize açığım.