Kitap Satış Başlığım

Merhaba. Kitaplığımda yer kalmadığı için bazı kitaplarımı satmaya karar verdim. Ankara içi elden teslim edebilirim. Onun haricinde istediğiniz kargo ile gönderebilirim ama kargo gönderim ücretlerini sizin karşılamanızı bekliyorum. İlerleyen zamanlarda resimlerini de ekleyeceğim ama yoğun olduğum için özelden istediğiniz kitapla ilgili soru sorarsanız cevaplar, resimlerini gönderebilirim.

Marcel Proust - Kayıp Zamanın İzinde - Eski YKY Seti - 140 110

Stanislaw Lem Alfa 1-9 - 140 120

Saga Çizgi Roman 1-2 Özel Sınırlı Sayılı Baskı - 350 300

Brandon Sanderson - Fırtınaışığı Arşivi 4. Kitap - Rhythm of War İngilizce Hardcover Şömizli Tor Books - 250 200

Brandon Sanderson - Fırtınaışığı Arşivi 3. Kitap - Oathbringer 1. ve 2. Kitap İngilizce UK Paperback Gollancz - 140 120

Haruki Murakami - Zemberek Kuşunun Güncesi - Sahilde Kafka - Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünya’nın Sonu - Set - 100 75

Edgar Allan Poe - Toplu Baskı - İthaki Yayınları - (Hafif sararma var. Rafta bekledi.) - 45 40

Yevgeni Onegin - Alfa Bez Ciltli Baskı - 35 25

Kızıl Yükseliş 1. Kitap - Ciltli - 30 25

Destanlar Çağı 1. ve 2. Kitap - 30 25

Koridor Yayınları Bez Ciltli SET - 120 90

Emily Bronte - Uğultulu Tepeler
Dostoyevski - İnsancıklar
Dostoyevski - Kumarbaz
Tolstoy - İnsan Ne ile Yaşar?
Kafka - Ceza Kolonisinde
Kafka - Açlık Sanatçısı
Nikolay Gogol - Ölü Canlar
Stefan Zweig - Geçmişe Yolculuk
Stefan Zweig - Karmaşık Duygular
Stefan Zweig - Kitapçı Mendel
Stefan Zweig - Yakıcı Sır
Ivan Turgenyev - Babalar ve Oğullar

Harry Potter İlk 6 Kitap - 100 80

Tolstoy - Alfa Yayınları - Holstomer, Ivan Ilyiç’in Ölümü, Kreuzer Sonat, Efendi ile Uşağı - Diriliş - Çocukluk, Erkenlik, Gençlik - Savaş ve Barış 4 Cilt Kutulu - Hepsi Ciltli - 135 110

Wool Serisi - Monokl Yayınları - 55 40

Edit: 18.08.21 - 18:30 Fiyat güncellemesi. İlerleyen zamanlarda daha çok kitap ekleyeceğim.

5 Beğeni

Merhaba,

Fotoğraftaki kitapları satmak istiyorum.

A.B.D. 1919 75 TL
Tolkien 3’lü 60 TL
(Tek almak isterseniz 20 TL)

1 Beğeni

Hocam başlığı genel bir satış başlığı olmaktan ziyade kendi satışlarımı ve güncellemelerimi yaptığım bir başlık olarak ayarlamıştım aslında. Genel bir başlığa dönüşsün istenirse o da uyar tabii ama zor olabilir.

1 Beğeni

Konu ismi çok genel duruyor

Haklısınız, düzelteyim. Aslında genel bir başlık fikri fena değil ama kullanıcıların başlık içerisinde iletişimi kolay olmaz birden fazka satıcı olunca diye düşünüyorum.

Bence de karışıklık olur tek bir konu altında olursa.

A pardon ben de genel satış yeri gibi anladım. Ondan koydum.

1 Beğeni