Kitap Satışı

Okuduğum kitapları kenara koyuyorum bir süredir. Baya kitap oldu , Bu kitapları topluca nasıl satabilirim? Tek tek kargoyla uğraşamayacağım. Ne dersiniz ? ( Konum Beylikdüzü - Beykent ) Şayet eve gelip alacak olan olursa set şeklinde 3-4 kitap olarak da verebilirim .

Tek tek kargo ile uğraşmadan biraz zor gibi. Ancak bir sahaf yada eski kitapçıya götürürseniz o şekilde toplu verebilirsiniz ama onlar da fiyatı öldürür. Yine en güzeli buraya set set fotoğrafları koyup fiyat belirtmeniz. Yine kargo ile uğraşmak istemezseniz size yakın bölgede olanlarla buradan iletişime geçip ortak bir noktada satış yapabilirsiniz. Ama yine söylüyorum saydığınız kitaplar buradaki insanların çoğunun kitaplığında bulunduğu için tümünü tek parçada satmanız biraz zor olabilir.

2 Beğeni

Teşekkürler, işin kötüsü yerim dar ve çok okuyorum haftada bir kitap kenara koyabiliyorum, ama çalıştığım için izin alıp defalarca kargoya gitmeyi düşünemem bile…

1 Beğeni

@erdo ya katılıyorum. Bence buraya koyun, zebramo vesair yüzde on kesinti yapar kazancından. Buraya tüm satılık kitapaltın fotoğraflarını ekleyin, almak isteyenler sizle iletişime geçer gönderirsiniz. Sahaf ölü fiyatına alır kitap ne olursa olsun 5 maksimum 10 lira veriyorlar.
Haftada bir gün gidin kargoya da. Onu da belirtirsiniz. Başka türlü siz zarar edersiniz.

1 Beğeni

Satarken alıcıya hangi gün kargoya verebileceğinizi belirtirseniz alıcı da ona göre alır. Atiyorum her hafta sadece Cuma günü kargoya verebilirim diye bir taahhütte bulunursanız insanlar da ona göre alır. Ölü fiyata bırakmak istemiyorsanız mecburen ayrı ayrı satacaksınız.

1 Beğeni

Kitaplar şimdilik bunlar

Forum içinde kitap alım/satım yapmanız için Kraliyet Meydanı’na başlık açmanız gerekiyor. Bunun için de üyelik seviyenizin Tayfa olması gerek. Şu anki üyelik seviyenizse Miço. Bu yüzden, şimdilik, forum içinde satış yapmanıza izin veremeyiz.

Forum içi aktivitelerinizle Tayfa seviyesini yükselebilir ve Kraliyet Meydanı’nda alım/satım yapabilirsiniz.

2 Beğeni

Anladım. Dediğim gibi en kötü siz yine buraya koyun. Bakarsınız ev-iş güzergahınızda birisi elden almak isteyebilir. Siz bilirsiniz.

1 Beğeni