Kitap Seçimi

Merhaba aranıza yeni katıldım. Ben Harry Potterın 3 yan kitabından birisini seçecektim sizce Fantastik Canavarlar mı ? Çağlar Boyu Quidditch mi ? Yoksa Ozan Beedle hikayeleri mi ? Ben Fantastik Canavarlar ve Çağlar Boyu Quidditch arasında kaldım sizce ?

:stuck_out_tongue:

1 Beğeni

DSC_0208 merhaba. Öncelikle kitaplar hakkında bilgi verim biraz fantastik canavarlar nelerdir nerede bulunurlar kitabı baskı olarak güzel bir kitap ve görselde görüldüğü gibi filimde olan ve olmayan bazı yaratıklar hakkında bilgi veren bir kitap. Ozan beedle hikayeleri oda kaliteli bir basım ve içinde kısa öykülerin bulunduğu ama çizimleri ile harika bir kitap. Çağlar boyu quiddic ise o oyunun tarihini anlatan küçük boy siyah beyaz çizimlere sahip bir kitap. Ek olarak ben Harry Potter sihir tarihi kitabınıda koydum o ise aşırı saglam bir cilte sömizli olarak basılmış ve sihir tarihi hakkında bilgi veren bir kitap. Ama sadece tek kitap alacaksan ben sana Harry Potter sihir tarihini veya fantastik canavarlar nelerdir nerede bulunurlar kitabını öneririm.

3 Beğeni

O baykuşlu olanlar Sihir Tarihi kitabından mı? Gözüm kaldı valla :joy:

1 Beğeni

Aynen sihir tarihinden. İç ve dış baskısı çok güzel olmuş.

1 Beğeni

Çok teşekkürler cevabın için. Bende aslında Fantastik Canavvarları düşünüyordum. Harika gözüküyor kitaplar bu arada.

1 Beğeni

Kitaplar harika ama pahalı ya resimli baskılar.

1 Beğeni