Kitap ve Çizgi Roman Lotu Açık Artırması

Merhabalar arkadaşlar. Aşağıdaki kitap ve çizgi romanların tamamını lot olarak açık artırmaya sunuyorum. Bugün (25 Ağustos) 22.00 itibari ile en yüksek teklifi veren kim ise onda kalacak. Salı günü kargoya vereceğim. Kargo ücreti satın alan kişiye ait olacaktır. Ptt kargo ya da yurtiçi kargo ile gönderim sağlayabilirim. Görselleri ekliyorum. Kitaplardan Alfa’dan çıkan ciltli Montaigne kitabının altı çizili yerler var. Onun haricindeki tüm kitaplar temiz durumda. Çizgi romanların arasındaki fasiküller Batman Beyaz Şövalye 1-8 takım. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

100 tl ile bildirimleri açayım bakalım.

352 ile yukarıda tutalım.

22.00’da bitiriyor süre arkadaşlar, daha hareketli olur diye bekliyordum. :sweat_smile:

400 diyeyim ben de. (202020)

600 tl ile arttırayım :arrow_up:

Kitap ihtiyacım yok canım açık arttırmaya katılmak istediği için katılıyorum 800. :rofl:

Yalnızca Yerdeniz’in fiyatını görmüş olduk aşağı yukarı şuan :sweat_smile:

1 Beğeni

O zaman zehri salayım. Lota yeni eklenen kitaplar ve çizgi romanlar aşağıdadır. Haydi peyler gelsin :sweat_smile:

850 (2020202020202000202)

Ortalığı kızıştırayım, 950 :slight_smile:

“Eveet değerli dostlar mezatımızın bitmesine 1 saat 15 dakika kalmıştır peylerimizi son dakikaya bırakmayalım lütfen, ürünler bedava fiyatına gidiyor.” :smile::smile:

1 Beğeni

1100 tl ile arttırayım :arrow_up:

Yok mu arttıran satıyoruuuum satıyoruuuum?

1200 olsun bari benden de

Yer olsa teklif verirdim ama yerim yok. Aga be!!!

Ama adet yerini bulsun diye yazayım. 1200 lira 1 kuruş :joy:.

E şimdi 1 kuruş fark ile sizin mi olacak mezat forum ahalisi karar versin :sweat_smile:

@Esved ile @Lorien_archers son pey sahipleri ancak Lorien hocam senin pey hakkında ne düşüneceğimi bilemedim. Bence siz karar verin kimde kaldığına mezatın :slight_smile:

22:01’de yazdım hocam. Buna dikkat ettim. Mezat @Esved hocamın hakkıdır. Teklifimle güldürmediysem affola.

Ben biraz güldüm, diğer açık artırmalara da örnek olsun artış oranı ve şartları net belirlensin kısmında :sweat_smile:

2 Beğeni